Bleieregnskap

Bleieregnskap
Publisert
Sist oppdatert

Valg av bleier - Hva lønner seg i kroner og ører, papirbleier eller tøybleier? Her finner du et regnskap for kostnadene ved bruk av engangsbleier og tøybleier. En del kommuner har tilskuddsordning for brukere av tøybleier. Det kan lønne seg å sjekke opp dette.

Cirka priser på tøybleier/ startpakke. Prisene vil variere etter hva type tøybleier du bruker. I dette eksempelet har vi brukt Kushies Ultra tøybleie, som er en alt-i-ett-bleie med 100% bomull innvendig og et vanntett ytterlag.

En del kommuner gir i dag tilskudd til småbarnsforeldre som bruker tøybleier i stedet for papirbleier. Dette vil gjøre det enda rimeligere.

Gir din kommune tilskudd? En del kommuner gir tilskudd til deg som ønsker å la barnet bruke tøybleier. Her kan du lese om hvilke kommuner det gjelder, og hvor mye man får i tilskudd i de forskjellige kommunene. Tilskuddsordninger for tøybleier.

Hva sparer du på å bruke tøybleier opp i mot hva papirbleier koster? I dette eksemplet sparer en 7450,00 kr ved å bruke Kushies Ultra tøybleier i stedet for papirbleier. Bruker barnet bleier kortere tid enn i 3 år, vil du spare mindre. Hvis barnet bruker bleier lengre enn 3 år, vil du spare mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer