Bli med hjemmejordmor på jobb

Bli med hjemmejordmor på jobb
Bli med hjemmejordmor på jobb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vår jordmor Kristina er "reisende i fødsel". Flere ganger i uka pakker hun fødebagen sin og reiser hjem til kvinner som skal føde. Her kan du få lov til å bli med Kristina på jobb, og lese om 4 hjemmefødsler - spesielle på her sin måte. 

Følg linkene nedenfor for å lese om 4 fantastiske hjemmefødsler.

 

Bli med hjemmejordmor på jobb

Langt inn i skogen den grønne
Selv om fødekvinnen knapt har startet med rier, blir de enige om at Kristina reiser hjem til henne. Det viser seg å være en smart avgjørelse.

 

Bli med hjemmejordmor på jobb

Ferietid og sommerfødsel
Jordmor rykker ut på oppdrag midt i ferien! - Fødehuset stod der, helt likt som når jeg hadde vært der på hjemmebesøk, men denne dagen visste jeg at det var store ting på gang der inne.

 

Bli med hjemmejordmor på jobb

Sommerdag og bollekinn
Etter en undersøkelse som viser at kvinnen er godt ut i aktiv fødsel, setter hun seg i fødebassenget i stuen. Alle gardiner blir trukket for, og det er helt mørkt og stille i rommet. Det er viktig at mor ikke blir forstyrret, hun er langt inne i sin egen fødeverden.

 

Bli med hjemmejordmor på jobb

I det grønne huset, langs veien
Kristina har samlet familien til GrandPrix-fest da hun blir utkalt til fødsel. - Etter 45 minutter var jeg fremme ved fødehuset. Det lyste i vinduene på det grønne huset langs veien, som om det skulle vise at det skjulte en hemmelighet. Der inne skulle noe fantastisk finne sted i løpet av noen timer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer