Julia Roberts om morsrollen

– Blir grepet av frykten for å gjøre feil

Julia Roberts snakker ut om morsrollen og hvordan hun takler å gjøre feil foran barna sine.

JULIA ROBERTS OM MORSROLLEN: Julia Roberts er aktuell med ny film, og i et intervju i forbindelse med promoteringen forteller hun om panikken hun opplever knyttet til å oppdra barna. FOTO: NTB
JULIA ROBERTS OM MORSROLLEN: Julia Roberts er aktuell med ny film, og i et intervju i forbindelse med promoteringen forteller hun om panikken hun opplever knyttet til å oppdra barna. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Å være en av Hollywoods best betalte skuespillere bringer anerkjennelse i form av priser og andre utmerkelser, men det byr også på et liv i offentligheten. Julia Roberts (55) har siden gjennombruddsrollen i «Pretty Woman» (1990) forsøkt å holde privatlivet for seg selv.

Hun snakker sjeldent om barna sine for å skjerme dem, og har så godt det har latt seg gjøre, holdt dem unna rampelyset. Det i seg selv kan være krevende, og nå snakker Hollywood-yndlingen ut om at det hender at hun gjør feil foran barna, og om hvordan hun håndterer det å trå feil.

Trebarnsmoren åpner opp

Sammen med George Clooney (61) er hun aktuell med filmen «Ticket to Paradise» og gjestet i den forbindelse The Today Show for å promotere filmen. I intervjuet som gikk på lufta tidligere denne uken, åpnet hun opp om morsrollen.

Sammen med ektemannen Danny Moder har hun sønnen Henry (15) og tvillingene Phinneas og Hazel (17).

Roberts var 38 år da hun fikk tvillingene. Hun og ektemannen møtte hverandre i slutten av 30-årene, og det var først da hun følte seg klar til å få barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer