Julia Roberts om morsrollen

– Blir grepet av frykten for å gjøre feil

Julia Roberts snakker ut om morsrollen og hvordan hun takler å gjøre feil foran barna sine.

JULIA ROBERTS OM MORSROLLEN: Julia Roberts er aktuell med ny film, og i et intervju i forbindelse med promoteringen forteller hun om panikken hun opplever knyttet til å oppdra barna. FOTO: NTB
JULIA ROBERTS OM MORSROLLEN: Julia Roberts er aktuell med ny film, og i et intervju i forbindelse med promoteringen forteller hun om panikken hun opplever knyttet til å oppdra barna. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Å være en av Hollywoods best betalte skuespillere bringer anerkjennelse i form av priser og andre utmerkelser, men det byr også på et liv i offentligheten. Julia Roberts (55) har siden gjennombruddsrollen i «Pretty Woman» (1990) forsøkt å holde privatlivet for seg selv.

Hun snakker sjeldent om barna sine for å skjerme dem, og har så godt det har latt seg gjøre, holdt dem unna rampelyset. Det i seg selv kan være krevende, og nå snakker Hollywood-yndlingen ut om at det hender at hun gjør feil foran barna, og om hvordan hun håndterer det å trå feil.

Trebarnsmoren åpner opp

Sammen med George Clooney (61) er hun aktuell med filmen «Ticket to Paradise» og gjestet i den forbindelse The Today Show for å promotere filmen. I intervjuet som gikk på lufta tidligere denne uken, åpnet hun opp om morsrollen.

Sammen med ektemannen Danny Moder har hun sønnen Henry (15) og tvillingene Phinneas og Hazel (17).

Roberts var 38 år da hun fikk tvillingene. Hun og ektemannen møtte hverandre i slutten av 30-årene, og det var først da hun følte seg klar til å få barn.

ÅPNER OPP I INTERVJU: George Clooney og Julia Roberts på The Jess Cagle Show. FOTO: NTB
ÅPNER OPP I INTERVJU: George Clooney og Julia Roberts på The Jess Cagle Show. FOTO: NTB Vis mer

I intervjuet anerkjenner hun bekymringer foreldre ofte har når det gjelder å gjøre feiltrinn i oppdragelsen.

«Noen ganger blir jeg grepet av frykten for å gjøre feil,» forteller 55-åringen til Today og legger til at hun foretrekker å være ærlig og sier det som det er til barna – at noen ganger strekker hun ikke til som mor.

Hun er brutalt ærlig om angsten for å ikke gjøre ting riktig og at hun betviler sine egne ferdigheter knyttet til å oppdra barn. Ærlighet hører med i oppdragelsen, til tross for at hun synes det er ubehagelig å innrømme feil hun gjør overfor de tre tenåringene sine.

To drømmer

I intervjuet forteller Oscar-vinneren om følelsene rundt familie og karriere. Hun har alltid drømt om å slå gjennom som skuespiller, men at den drømmen aldri har stått alene. Skuespill har ikke vært altoppslukende for henne – til tross for at hun har lykkes.

Ønsket om å skape en familie har alltid vært minst like sterkt som drømmen om skuespillerkarriere.

«Livet jeg har bygget sammen med ektemannen min, og livet vi har bygget med barna våre – det er det beste. Hele poenget er å komme hjem til dem på kvelden.»

Innspillingen av hennes nyeste film foregikk i Australia, og mens hele familien til medskuespilleren tok turen down under, kunne Roberts fortelle at familien Clooney reddet henne fra ensomheten.

TICKET TO PARADISE: Julia Roberts og George Clooney i en scene fra filmen som er spilt inn i Australia. FOTO: NTB/Universal Pictures
TICKET TO PARADISE: Julia Roberts og George Clooney i en scene fra filmen som er spilt inn i Australia. FOTO: NTB/Universal Pictures Vis mer

Selv sendte hun brev hjem til familien som en fin og tradisjonsrik måte å holde kontakten på, noe hun ønsker å videreføre til sine egne barn. 55-åringen har ikke vært så lenge bort fra familien som hun var under innspillingen av Ticket to Paradise. Hele 62 dager, og savnet til familien ble stort.

Clooney og Roberts er nære venner og familien hans tok trebarnsmoren inn i varmen mens de befant seg på andre siden av kloden.

Hun avslører i et intervju med CBS at hun fremdeles den dag i dag har det første håndskrevne brevet hun fikk av ektemannen sin for mange år siden. Planen er å vise det til datteren Hazel i fremtiden for at hun skal gå etter en like god partner som hun selv gjorde.

«Dette. Dette er det du skal lete etter» skal den kinoaktuelle trebarnsmoren fortelle datteren.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer