Kristin Gjelsvik gravid:

Blogger og tv-personlighet Kristin Gjelsvik er gravid

- Det blir en artig utfordring. Vi starter med blanke ark, og her er det vi som skal fargelegge!

GRAVID: Det har ifølge Kristin tatt lang tid å la det synke inn, men etter et knirkefritt svangerskap uten kvalme eller andre plager er de klare for en omvending i livet. FOTO: Privat
GRAVID: Det har ifølge Kristin tatt lang tid å la det synke inn, men etter et knirkefritt svangerskap uten kvalme eller andre plager er de klare for en omvending i livet. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenger enn et snaut halvår siden KK hadde et intervju med blogger og tv-personlighet Kristin Gjelsvik om frivillig barnløshet. «Lysten på barn har aldri vært mindre», sa 32-åringen til journalisten den gang. Hun har også ved flere andre anledninger gått hardt ut mot samfunnets «normer» om å oppdra folk til å tro at barn er selve meningen med livet.

Nå har derimot det stikk motsatte skjedd i livet til Gjelsvik. Kristin er nemlig gravid med sin forlovede Dennis Poppe Thorsen (27), og har forventet termin rundt 20. april.

- Det er selvfølgelig ironisk at hun som virkelig har stått frem og slått et slag for frivillig barnløshet plutselig dukker opp og strutter med en høygravid mage og roper «jeg skal få barn!». Men livet skjer, og jeg tenker at alt skjer for en grunn. Nå skal jeg og Dennis ta utfordringen ved å dele den oppmerksomheten vi alltid har gitt hverandre med et lite menneske til, og overøse barnet vårt med kjærlighet, sier Gjelsvik og smiler bredt.

KK møter paret sammen hjemme hos dem selv rundt to uker før de selv slipper nyheten på Vixen Influencer Awards. «Som du ser har vi gått til innkjøp av barnevogn, så det er tydelig at det faktisk skjer en endring i livet her nå!», sier Kristin og ler idet jeg går inn i stua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer