Brettspilltest: Jumpy

Passer for barn i alderen tre til åtte år. Pris cirka kr 99,-

JUMPY: Hvem i familien har raskest reaksjonsevne? Foto: Produsenten
JUMPY: Hvem i familien har raskest reaksjonsevne? Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette spillet er veldig enkelt å forstå. Tre dyrefigurer settes på et lite spillebrett som består av gule og blå felter. Når man snur et kort fra bunken, er det om å gjøre å være den første til å grabbe til seg den figuren som kortet viser.

Den lille tvisten som gjør spillet interessant, er at man kun skal ta figuren om den står på samme farge som kortet viser.

Hvis kortet viser elefant på gult felt, kan man ikke ta elefanten om den står på blått felt. Skulle man allikevel gjøre det, får man minuspoeng.

Jumpy er et spill som krever stort fokus og som utfordrer din evne til å tenke raskt. Ikke bli overrasket om det er familiens yngste som vinner gang på gang!

Konklusjon: Selv om spillet er rettet mot barn opp til åtte år, er det kjempemorsomt for hele familien. Vi vil ikke anbefale at man spiller det med lange negler, da det er lett å bli veldig engasjert! Terningkast fem.

Les resten av testen:

Prisene varierer en del fra butikk til butikk, vi oppgir derfor cirka priser.

Junior Alias

Pris cirka kr 349,-

Les hele testen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer