Buksehack for gravide

Buksetrikset alle gravide bør kunne

Kan spare deg for tusenlapper.

BUKSEHACK FOR GRAVIDE: Vanskelig å få igjen smekken? Vi har funnet et genialt triks du bør prøve! FOTO: NTB
BUKSEHACK FOR GRAVIDE: Vanskelig å få igjen smekken? Vi har funnet et genialt triks du bør prøve! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Å finne klær som passer jo lengre ut i graviditeten du kommer, kan være en utfordring for de fleste gravide. Til manges glede finnes det alternativer i klesbutikkene, men ofte er ikke utvalget tilstrekkelig. Det kan også koste en liten formue å skulle fornye garderoben under graviditeten.

KKs digitalansvarlige Ronja Rognmo seks måneder på vei. Hun forteller at hun har bevisst unngått å kjøpe «gravidklær», da det hverken er bra for miljøet eller lommeboka.

- Jeg synes det er mye bedre å tenke litt alternativt og bruke det du allerede har liggende i skapet - som for eksempel en vid kjole eller en lang ullgenser over en behagelig tights.

- Men når det er sagt, har det å finne underdeler som sitter, og da spesielt bukser, vært en skikkelig utfordring de siste ukene.

Vel frykt ikke, vi har funnet trikset som kan spare deg for både frustrasjon og penger på gravidklær. Og miljøvennlig er det også!

Du har det garantert hjemme

Når magen vokser og buksesmekken blir vanskelig å lukke igjen, er det ingen grunn til å legge favorittjeansen på hylla. Lindsay Arnold Cusick deler entusiastisk et triks for sine nærmere 250 000 følgere på TikTok.

Det beste er at du garantert har det du trenger i klesskapet fra før av. Finn frem en singlet, dra den litt ned på hoftene, ta buksa på deg så godt det lar seg gjøre, og brett singletten over buksekanten igjen.

FOTO: Skjermdump TikTok/@lindsarnold
FOTO: Skjermdump TikTok/@lindsarnold Vis mer

- Gleden var stor

Følger du trikset, skal buksa holde seg fint på plass. Ronja har testet om det faktisk fungerer.

- Savnet etter de vanlige buksene mine har vært stort, så da dette trikset dukket opp på TikTok, og det faktisk fungerte, var gleden stor.

- Jeg har benyttet meg av dette daglig siden, og kommer ikke til å gå tilbake til strømpebukse eller treningstights med det første. Jeg anbefaler virkelig alle gravide å prøve det - det har gjort livet så mye lettere.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer