Casa Kaos og Superpapsen vant!

- Kåret til Årets beste Mammablogg og Pappablogg 2014.

GIKK HELT TIL TOPPS: Marte fra Casa Kaos og Ole Morten fra Superpapsen jubler etter at de stakk av med seieren i Årets Mamma- og Pappablogg. Foto: Henning Jensen, Aller
GIKK HELT TIL TOPPS: Marte fra Casa Kaos og Ole Morten fra Superpapsen jubler etter at de stakk av med seieren i Årets Mamma- og Pappablogg. Foto: Henning Jensen, Aller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en lang prosess med både SMS-avsteming og jurymøter, men nå er det altså klart. Her er vinnerne i Årets Mammablogg og Årets Pappablogg 2014.

Bakholdsangrep på alpinanlegg

Årets mammablogger ble Marte Frimand-Anda som skriver Casa Kaos. Da vi overrasket henne med den gledelige nyheten, var hun på vei ut i skibakkene på Hafjell sammen med ektemannen Sjur.

- Er det sant?! Og jeg som har bursdag og alt, utbrøt en gledesstrålende Marte.

Tidligere på dagen hadde hun blitt overrasket av ektemannen med en barnefri skidag og selv om hun hadde en mistanke om at det ville bli en begivenhetsrik dag - var dette slett ikke i tankene hennes.

Etter at nyheten begynte å synke inn, forsikret hun gjentatte ganger at tårene i øyekroken KUN skyldes kulda og at de ikke hadde noen sammenheng med seieren.

Her kan du lese juryens begrunnelse for at Casa Kaos ble Årets Mammablogg 2014!

ANTE FRED OG INGEN FARE: - Nå tar jeg meg en tur ned bakken med gavekort og blomster, spøkte Marte. Her sammen med journalist Anette Snarby hos Mammanett. Foto: Henning Jensen, Aller
ANTE FRED OG INGEN FARE: - Nå tar jeg meg en tur ned bakken med gavekort og blomster, spøkte Marte. Her sammen med journalist Anette Snarby hos Mammanett. Foto: Henning Jensen, Aller Vis mer

 

Sjekk Martes reaksjon da vi overrasket henne på Hafjell! 

Svidde nesten maten

Da vi troppet opp på døren hjemme hos Ole Morten Knudsen som skriver Årets Pappablogg Superpapsen, stod han midt i middagslagingen. En overrumplet og glad pappablogger tok i mot oss med ett barn på armen, en hund ved beina og en nesten svidd middag på komfyren.

- Dette hadde jeg ikke trodd! Tusen takk! 

- Nå lover jeg at det blir enda mer galskap og enda mer moro, og så gleder jeg meg til å feire på tur med familien, sier Ole Morten.

Begge de to vinnerne får et gavekort på kr 10.000 fra Ving.no og en valgfri barnevogn fra Barnas Hus.

Her kan du lese juryens begrunnelse for at Superpapsen ble Årets Pappablogg 2014.

VANT REISE OG BARNEVOGN: - Nå gleder jeg meg til å feire med familien på tur, sier Ole Morten. Foto: Henning Jensen, Aller
VANT REISE OG BARNEVOGN: - Nå gleder jeg meg til å feire med familien på tur, sier Ole Morten. Foto: Henning Jensen, Aller Vis mer

 

Se hvordan Ole Morten reagerte da han fikk vite at han var vinneren! 

De øvrige vinnerne

Det er ikke bare de to vinnerne som fortjener heder og ære! Her er resten av de premierte plasseringene i Årets Mamma- og Pappablogg, fra 2. til 9. plass. Gratulerer alle sammen!

Mammablogger:

2. Diaper Diva Diary

3. Lillegull Emily

4. Komikerfrue

5. Sandra Kaggerud

6. Mamma til Michelle

7. Antisupermamma

8. Casa Didriksen

9. Milena Bua

Pappablogger:

2. Pappahjerte

3. Vidunderpappa

4. Ektepar.com

5. Pappalivet

PREMIEDRYSS: Supre gaver til de beste foreldrebloggere i Norge. Foto: premiesponsorene
PREMIEDRYSS: Supre gaver til de beste foreldrebloggere i Norge. Foto: premiesponsorene Vis mer

Premier

  • 2. plasser: Semper barnegrøt til en verdi av 1500,- og Gavekort fra Polarn O. Pyret's nettbutikk for 1500,-. 
  • 3. plasser: Semper barnegrøt til en verdi av 1500,- og Gavekort fra Polarn O. Pyret's nettbutikk for 1500,-
  • 4. plasser: Barnesko fra Kavat (Verdi fra 599,- til 1399,-) og valgfri vinterdress fra Troll Collection (Verdi 1499,-)
  • 5. plasser: Barnesko fra Kavat (Verdi fra 599,- til 1399,-) og valgfri vinterdress fra Troll Collection (Verdi 1499,-)
  • 6 og 7 plass: (mammabloggere): Ukeplan fra Sjarmtroll
  • 8 og 9 plass: (mammabloggere): Krittavle fra Sjarmtroll
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer