Hjemmeværende mor:

Claudia (39) har fått mye kritikk etter at hun valgte å være hjemme med barna sine

- Kanskje de har en drøm om å kunne gjøre det samme, eller dårlig samvittighet for at de selv ikke har mulighet til å bruke så mye tid sammen med sine barn.

HJEMMEVÆRENDE MOR: Claudia Galli Concha har valgt å være hjemme med barna sine, i stedet for å sende dem i barnehagen. FOTO: Privat
HJEMMEVÆRENDE MOR: Claudia Galli Concha har valgt å være hjemme med barna sine, i stedet for å sende dem i barnehagen. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Claudia Galli Concha (39) jobber som skuespiller, filmprodusent og manusforfatter, ved siden av å blogge. Da hun fikk datteren Chloe (2,5) visste hun umiddelbart at hun ville være hjemme med henne, i stedet for å sende henne i barnehagen.

– Det føltes så naturlig for meg å gjøre endringer i livet da jeg ble mamma. Det som veide tyngst i min beslutning, var at jeg hadde fått barn fordi jeg ønsket å være med dem – jeg vil være tilstede hele veien. Tiden går så fort, og de er bare små i en kort periode.

Claudia har alltid jobbet frilans, og dermed aldri vært bundet til en arbeidsplass. Derfor har hun mulighet til å være hjemme med Chloe, og yngstedatteren Celeste (11 måneder).

– Jeg har mulighet til å tilpasse jobb, slik at jeg skal kunne være hjemme med døtrene mine. Jeg er så heldig at jeg kan jobbe og få inspirasjon og kreativ «input» i livet selv om jeg er hjemme med dem. Jeg sover ikke så mye, men det er verdt det, ler hun.

Les også: Hva er en god mor?

Har fått mye kritikk for valget om å være hjemme med barna

På bloggen har Claudia vært åpen om rollen som hjemmeværende mor. Der har hun også fått mye kritikk, fra andre mødre som mener at det er feil å ha barna hjemme, og ikke i barnehagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer