Corebartrening etter fødsel

Corebartrening etter fødsel
Corebartrening etter fødsel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mammanett testet "Corebartrening etter fødsel" - hjemmeDVD      
Corebar trening er et norskutviklet konsept inspirert av den amerikanske treningsformen katamitrening. Konseptet er av amerikanske medier blitt omtalt som revolusjonerende innen kjernemuskeltrening.

Corebar er en polstret treningsstang, bøyd i begge ender, som er tilpasset kroppens former. Den fungerer som en vektstang, og kontrollerer kroppens plassering og rotering under styrkeøvelsene. Konseptet er også tilrettelagt for treningssentre som gruppetreningstimer i sal. corebar ble lansert i Norge høsten-06.

      

I januar 2007 ble treningsfilmen Corebar trening etter fødsel, for deg som nylig har født barn lansert. En fysioterapeut og trebarnsmor står bak dette treningsprogrammet. Treningen har spesielt fokus på kjernemuskulaturen mage, rygg, hofte og bekkenmuskulatur. Dette er nettopp disse musklene man trenger å bygge opp etter en fødsel.

Ønsker du å bli fastere i hele kroppen, bli sterkere i ryggen og forbedre holdningen etter svangerskap og fødsel?

Vår mening:
Programmet er på 25 minutter - akkurat passe i en hektisk babyhverdag! Bruken av corebarstangen var enkel, og i tillegg til å fungere som en vektstang hjalp den oss også til å holde riktig utgangstilling i øvelsene. Ved hjelp av stangen ble vi introdusert for noen helt nye øvelser som ga god mulighet til å trene muskler som må bygges opp igjen etter fødsel.

Vi må også gi treningsvideoen kredit for å la oss slippe de overentusiastiske Barbie lookalike instruktørene som roper med 3 hakk for høyt tonefall "juhuu, nå vi det moro, dere?" mens vi svetter og banner oss gjennom de tyngste øvelsene. Instruktørene var damer som forklarte hva vi skulle gjøre veldig greit!

Mage og rygg ble godt trent på kort tid. Hva slags form den enkelte barselkvinne er i vil nok variere en god del, men vi ble både svette og andpustne - en god indikator på effektiv trening!

Les mer om corebartrening 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer