Habituell abort:

Da Maren fortalte at hun var gravid, visste ingen at det var sjette gang

«Jeg deler min historie spesielt for deg som kjente at det traff rett i det vidåpne, men usynlige såret i hjertet ditt, som ingen ser».

SPONTANABORT: Maren Erdvik har vært igjennom sitt livs tøffeste periode. Foto: Ida Bergersen
SPONTANABORT: Maren Erdvik har vært igjennom sitt livs tøffeste periode. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

KK har avtalt å møte det som må være et av Sørlandets blideste mennesker. Maren Erdvik (33) har vært en kjent treningsprofil i mange år – du husker henne kanskje fra bloggernes storhetstid, under navnet Fitliving? Hun er i tillegg utdannet sykepleier.

Det er tidlig fredag ettermiddag, og Maren har nettopp tatt flyet fra Kristiansand. Vi har blitt enige om å møte på hotellet hun skal bo på under helgen. Mange av oss ville kanskje foretrukket litt tid til å lande først, men Maren rakk så vidt å lempe bagasjen inn på rommet, før hun var klar for intervju.

Hun ser litt smånervøs ut når hun kommer inn i rommet, men det varme smilet er på plass likevel.

- Det er et tema det er skummelt å snakke om, men det er nettopp derfor det er så viktig. Jeg er så klar jeg kan få blitt, tror jeg, sier hun med et smil.

Livets tøffeste periode

Det er noen uker siden hun postet et innlegg på Instagram, hvor hun åpenhjertig delte hvor tøft det siste året har vært. Hun har stått i sitt livs tøffeste periode, og opplevd å bli gravid seks ganger i løpet av 13 måneder – hvor hun har spontanabortert hele fem ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer