- De bare kjørte over skolesakene

Tilbake stod et gråtende skolebarn. Linn Maria trodde knapt sine egne øyne.

FARLIG KRYSS: Linn Maria Svines er sjokkert over det hun opplevde ved dette krysset tirsdag morgen. Foto: Google Maps / Innfeldt: Privat
FARLIG KRYSS: Linn Maria Svines er sjokkert over det hun opplevde ved dette krysset tirsdag morgen. Foto: Google Maps / Innfeldt: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Linn Maria Svines forteller at hun er rystet over episoden hun i går var vitne til i morgenrushet ved Aspåsen skole i Bodø.

Mens hun ventet på bussen, la hun merke til ei jente som løp over gangfeltet på vei til skolen.

– Hun løp over veien for å rekke å komme over før det ble rødt. Akkurat her er det grønt lyst veldig kort, slik at det ikke er så lett for en unge å rekke over tidsnok før det blir rødt igjen, forteller hun til Mammanett.

– Sekken til jenta åpnet seg og alt innholdet falt ut midt på veien. Jeg løp bort for å hjelpe jenta som var oppløst i tårer, sier hun.

LES OGSÅ: Her blir mange norske barn utsatt for fare

Fritt frem når det ble grønt lys

Linn Maria forteller at hun knapt trodde sine egne øyne, da hun så hva som skjedde når bilistene fikk grønt lys igjen. – Bilene kjørte bare forbi henne, over bøkene og ødela pennalet hennes! 

- Jeg måtte stille meg i veien for å stoppe bilistene slik at vi fikk samlet sammen alle tingene hennes. En av bilistene presterte til og med å fløyte på oss! 

LES OGSÅ: SFO glemte Casper (5)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.