De mest populære stelleveskene

Utvalget er stort, men visse trender gjelder i følge de største barneutstyrsforhandlerne.

POPULÆRE VARIANTER: Stellevesker som ser ut som vanlige vesker og vesker med mønstre er spesielt hotte i høst. Foto: Produsentene
POPULÆRE VARIANTER: Stellevesker som ser ut som vanlige vesker og vesker med mønstre er spesielt hotte i høst. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I følge de største barneutstyrsforretningene er det et voksende marked for stellevesker i Norge, noe som gjenspeiles i at utvalget stadig blir bedre.

Stelleveskene finnes i alle størrelser og fasonger, og inneholder finesser som man for få år siden knapt kunne forestille seg. Se også vår oversikt over alt det spennende tilbehøret som finnes til barnevogner.

Enkle og praktiske

– Vi ser ofte at det er de «enkleste» stelleveskene som selger mest, men også stellevesker som siden kan brukes som vanlige vesker, sier Markedssjef Line Andersen Skillingsås hos Barnas Hus.

– Noen av våre kunder veldig opptatt av at stellevesken skal være så praktisk som mulig og ha mange funksjoner, mens andre er mest opptatt av at den skal passe til vognen og være anvendelig både for mor og far. En god kombinasjon kan vel være det smarteste i de fleste tilfeller, sier hun.

Økt etterspørsel etter maskuline vesker

Hos Jollyroom.no har de derimot merket en dreining mot mer trendy stellevesker. – Vi ser en økning i salget av mønstrede vesker, som mange også kjøper som «weekendbager» forteller Erika Lindahl.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer