Halloween

De nekter å la korona legge en demper på Halloween-feiringen

Blir det «knask eller korona» i år, eller er et mulig å få til en forsvarlig feiring?

GLEDER SEG TIL HALLOWEEN: Det er ifølge Heidi, Ludvik, Rasmus og Raymond ingen grunn til å ikke ha det gøy under årets Halloween. - Det gjelder bare å tenke litt annerledes, sier de. FOTO: Privat
GLEDER SEG TIL HALLOWEEN: Det er ifølge Heidi, Ludvik, Rasmus og Raymond ingen grunn til å ikke ha det gøy under årets Halloween. - Det gjelder bare å tenke litt annerledes, sier de. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Halloween har i en årrekke vært en omdiskutert feiring her til lands og ikke alle er glade for at denne tradisjonen har fått fotfeste i Norge.

Men årets Halloween-feiring synes å være mer omstridt enn noen gang før, for er det riktig å feire Halloween idet vi står midt oppe i en pandemi?

– Ja så absolutt, mener Heidi Søreng (44). Sammen med ektemannen Raymond (40) og barna Magnus (15), Henrik (14), Ludvik (8) og Rasmus (3) har hun ikke tenkt å la koronapandemien legge en demper på årets Halloween-feiring.

Helt hekta på Halloween

Heidi er nok det man kan kalle over gjennomsnittet glad i å feire Halloween, en forkjærlighet som startet da hun for ti år siden traff ektemannen og flyttet til Hadeland på Østlandet. Raymond, som har tre barn fra tidligere forhold, hadde allerede innført tradisjonen i familien, men for Heidi ble det en helt ny erfaring.

Sammen med ungene gjorde hun de aller første innkjøpene av Halloween-dekorasjoner i butikkene på Nordby kjøpesenter ved svenskegrensa, og nå er Heidi uten tvil den i familien som er aller mest hekta på Halloween.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer