Chrissy Teigen:

Deler ærlig bilde kort tid etter fødsel

Den nybakte trebarnsmoren opplevde at biologien tok overhånd.

CHRISSY TEIGEN: Sammen med ektemannen og artist John Legend på Oscar-utdelingen 2022. FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN: Sammen med ektemannen og artist John Legend på Oscar-utdelingen 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I forrige uke kunne det folkekjære paret Chrissy Teigen (37) og John Legend (44) vise stolt frem det nyeste tilskuddet til familien. Lille Esti Maxine var sterkt ønsket da hun kom til verden.

Familieforøkelsen har nemlig krevd sitt. I 2020 kunne Teigen fortelle at hun hadde gått gjennom en spontanabort fem måneder før termin, og avslørte kort tid etter at hun sørget over at hun ikke kunne få flere biologiske barn.

Lykken skulle derimot snu, for i fjor sommer kom gladnyheten om at paret ventet sitt tredje barn.

Esti ble født med keisersnitt tidligere i januar, og Teigen delte nyheten om at Luna (6) og Miles (4) var blitt storesøster og storebror til sine mer enn 40 millioner følgere på Instagram.

Men til tross for stor glede over familieforøkelsen, kan en ikke alltid ha stålkontroll over kroppen etter en fødsel. Det fikk Teigen kjenne på.

Bruker humor

Underveis på en biltur oppdaget 37-åringen, kledd i en si, svart kjole, at hun hadde fått en våt flekk på brystet – melkespreng, etter alt å dømme.

På humoristisk vis delte Teigen hendelsen i sin Instagram-historie før hun innså at det hele var verdt et innlegg. «Wonderful» skriver hun ironisk.

WONDERFUL: Trebarnsmoren var ikke helt forberedt på melkespreng på bilturen, og valgte å knipse et bilde av lekkasjen. FOTO: Skjermdump Instagram/@chrissyteigen
WONDERFUL: Trebarnsmoren var ikke helt forberedt på melkespreng på bilturen, og valgte å knipse et bilde av lekkasjen. FOTO: Skjermdump Instagram/@chrissyteigen Vis mer

– Må lappe sammen såret

Kort tid etterpå kunne hun dele at det hadde blitt mer lekkasje før hun hadde rukket å bytte kjole.

«På vei til å lappe sammen både såret og 3,8 sekunders klipp av Beyoncé opptre i Dubai frem til jeg får Pen hel HBO-spesial», skriver hun humoristisk i bildeteksten og viser til Beyonces første opptreden på fire år.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer