Julie og Camilla Lorentzen

Deler bilde fra fødsel hjemme i stua

Julie og Camilla Lorentzen deler gladnyhet med følgerne sine.

JULIE OG CAMILLA LORENTZEN: Paret har delt åpent fra graviditeten med sine følgere på sosiale medier. Foto: Privat/Instagram
JULIE OG CAMILLA LORENTZEN: Paret har delt åpent fra graviditeten med sine følgere på sosiale medier. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai i år ble det kjent at influenserparet Camilla Lorentzen (34) og Julie Visnes Lorentzen (27) ventet barn. Den gledelige nyheten kom noen få måneder etter at de fortalte at første graviditet endte med abort, da embryoet ikke utviklet seg.

Paret har vært veldig åpne om at de har fått hjelp med IVF-behandling, som er en form for assistert befruktning. I dag kunne de dele at fødselen var i gang.

Klokken 3.30 i natt delte Julie med sine følgere at vannet hadde gått. Senere postet de et innlegg med bilder fra fødselen, hvor Julie sitter i et slags badekar i deres egen stue.

Julie har tidligere delt på TikTok at hun ønkser å føde hjemme, uten smertestillende i form av epidural og lignende. Derfor har hun prøvd å forberede seg til fødsel så godt hun kan, ved å holde seg i form, og gjøre pusteøvelser som skal hjelpe henne gjennom fødselen.

FØDSEL: Julie takker Camilla for innsatsen hun har lagt ned. Foto: Privat/Instagram
FØDSEL: Julie takker Camilla for innsatsen hun har lagt ned. Foto: Privat/Instagram Vis mer

Julie takker kona, Camilla, for å ha rigget klart for fødsel.

Ikke delt babynyhet ennå

Om gutten deres er født ennå, vites ikke, men fødselen er definitivt i gang.

God kveld Norge skriver at de har vært i kontakt med Camilla, som forteller at de har det fint, men verken bekrefter eller avkrefter noe rundt fødselen der og da.

Innlegget har blitt kommentert av over 20.000 folk allerede, og gratulasjonene strømmer på - før det i det hele tatt er bekreftet at babyen har kommet til verden.

Paret har med seg fødselsfotograf Eva Rose, som har tatt bildene i nevnte innlegg. KK har tidligere intervjuet Eva.

- Den kjærligheten som finnes i fødestua er det mest kraftfulle jeg noen gang har sett. Jeg vil derfor fortsette å jobbe for at folk skal åpne øynene sine og se hvor fantastisk en fødsel faktisk er. Jeg vil at folk gjennom bilder og filmer skal lære seg mer om fødsel, for jeg har innsett at kvinner som forbereder seg oftest har bedre opplevelser, uansett hvordan fødselen blir. Kunnskap gir trygghet og trygghet gir oksytocin som driver en fødsel fremover, sa hun.

Oppdatering kl. 16.30:

Julie skriver i et nytt innlegg på Instagram at sønnen deres er født: «Jeg har aldri følt på slik kjærlighet før. Jeg klarer ikke å forstå hvor heldige vi er som kan kalle oss selv mødre. Fødselshistorien kommer senere denne uken, men alt gikk kjempebra og jeg har aldri følt meg så sterk før.»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer