Denne lappen provoserer barselgrupper

Fortvilet kaféeier: - Vi hadde ikke annet valg

BER BARSELGRUPPER RESERVERE BORD: Flere småbarnsforeldre har latt seg provosere av teksten som ble hengt opp i den populære kafeen. Foto: Privat
BER BARSELGRUPPER RESERVERE BORD: Flere småbarnsforeldre har latt seg provosere av teksten som ble hengt opp i den populære kafeen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hans-Petter Nygård-Hansen forteller at han stusset veldig da han for noen dager siden besøkte et spisested på Røa i Oslo.

I et notis stiftet opp på veggen hos Miso Cafe Mat og Vinhus står det følgende beskjed til kundene;

«Til informasjon: Det er ikke tillatt å arrangere barselgruppe treff/møte i dette lokalet uten samtykke/reservasjon».

Dårlig formulert

Trebarnsfar Hans-Petter, som selv jobber med kommunikasjon, synes teksten var provoserende og han reagerer spesielt på måten kafeen har valgt å ordlegge seg.  

– Jeg forstår ikke hvorfor de ikke skriver dette annerledes, på en mer inviterende og positiv måte, i stedet for å nærmest invitere alle småbarnsforeldre til å besøke Kaffebrenneriet på andre siden av gaten, sier han.

LES OGSÅ: Sjekk hva disse fedrene bruker pappapermisjonen til!

Blir provosert av lappen

Etter at Hans-Petter delte bildet av lappen på Facebook og Instagram, har flere reagert på ordlyden. En av dem er småbarnsmor Martine Larsen Rygh, som nå er i permisjon med sitt yngste barn.

– Lappen provoserer meg. Jeg har full forståelse for at det henges opp lapper om at barnevogn må settes igjen utenfor eller at noen kafeer har spiseplikt for å sikre en viss omsetning per bord. Kvinner og menn hjemme i barselpermisjon har tross alt litt bedre tid enn folk som er innom for en rask salat i lunsjpausen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.