Pernille Juvodden

– Det å kanskje ikke få ha med seg kjæresten sin er veldig vondt å tenke på

Pernille Juvodden fikk påvist koronasmitte i svangerskapsuke 39. Nå er det usikkert om kjæresten John Carew kan få bli med på fødselen.

KORONASMITTET SOM HØYGRAVID: I svangerskapsuke 39 fikk Pernille Juvodden beskjeden alle gravide frykter i disse koronatider; hun hadde testet positiv for Covid-19. FOTO: Privat
KORONASMITTET SOM HØYGRAVID: I svangerskapsuke 39 fikk Pernille Juvodden beskjeden alle gravide frykter i disse koronatider; hun hadde testet positiv for Covid-19. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Influenser og modell Pernille Juvodden (24) opplevde nylig den store skrekken for mange gravide i disse koronatider.

En lørdags ettermiddag begynner hun nemlig å kjenne på en tørrhoste som raskt utvikler seg til å ligne en forkjølelse. Fordi hun i mars 2020 hadde en kraftig influensa som kanskje kan ha vært korona, tror hun først at det dreier seg om et forbigående ubehag.

– Det første som slo meg var at jeg hadde vært litt for lettkledd dagen før, da pleier jeg nemlig alltid å få litt tørrhoste. Det var først da jeg våknet opp søndagen at jeg tenkte det var greit å ta en test for å være på den sikre siden, men jeg var virkelig 100 prosent sikker på at det ikke var korona, forteller hun til KK.

Juvodden er på dette tidspunktet i svangerskapsuke 39 med termin i slutten av måneden. Beskjeden om at hun har testet positiv for covid-19 kommer derfor som et stort sjokk.

– Jeg knakk sammen umiddelbart og så for meg alle de verste scenarioene. Må jeg føde alene? Hva om jeg blir skikkelig syk? Hva med babyen?

– Heldigvis summet jeg meg etter et par dager. Man må bare håpe på det beste og krysse fingrene for at det går bra. Det er definitivt et øyeblikk jeg ikke kommer til å glemme med det første, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer