Mammakroppen:

- Det er ikke et kappløp om å få kroppen «raskest tilbake» etter graviditeten

At magemusklene deler seg under graviditeten er helt normalt og ikke noe man selv har kontroll over.

MAMMAKROPPEN: - Det spiller ingen rolle om du er tynn, spiste riktig og trente under graviditeten. Noen ganger vokser kroppen din på en slik måte at den rett og slett ikke kommer tilbake på bare tre uker, sier Kristen Sullivan. FOTO: Privat
MAMMAKROPPEN: - Det spiller ingen rolle om du er tynn, spiste riktig og trente under graviditeten. Noen ganger vokser kroppen din på en slik måte at den rett og slett ikke kommer tilbake på bare tre uker, sier Kristen Sullivan. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg sier ikke at det er urealistisk for kvinner å komme raskt tilbake til den samme kroppen som de hadde før fødselen. Jeg vil få frem at det er realiteten for noen kvinner, men ikke for alle, sier Kristen Sullivan til KK.no.

Den amerikanske tobarnsmoren har fått enormt mange positive tilbakemeldinger og mye oppmerksomhet i sosiale medier etter at hun for noen uker siden postet et bilde av «mammamagen» sin på Instagram.

Bildet som er tatt tre uker etter at hun fødte sitt andre barn, er en kontrast til mange av bildene vi har blitt vant til å se på sosiale medier de siste årene; bilder av kjendiser og andre kvinner som bare få dager etter fødselen kan vise frem misunnelsesverdige flate mager.

Sullivan forteller at hun ønsket å dele bildet for å vise andre mødre at det faktisk er ting man selv ikke har kontroll over når det kommer til «mammakroppen».

– Det spiller ingen rolle om du er tynn, spiste riktig og trente under graviditeten. Noen ganger vokser kroppen din på en slik måte at den rett og slett ikke kommer tilbake på bare tre uker, sier hun. – Og det er ikke et kappløp om å få kroppen «raskest tilbake» etter graviditeten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer