Ditt kinesiske dyretegn er Ape

ape
ape Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I følge det kinesiske horoskop symboliserer Ape humor. Du er uforutsigbar, vittig og sjarmerende med en energi som også gjør andre rundt deg glade.Du har også en seriøs side, og kan ha gode konkurranseinstinkt som gjør at du kan gjøre det godt innen bedriftslivet og i sport. 

En ape er en problemløser og passer til arbeid som krever rask tankegang og visjoner. Det gjelder bare for deg å holde fokus, og ikke hoppe fra sted til sted før du når dine mål.

Du regnes gjerne som en flørt og din sjarm gjør at du også lett skaffer deg partnere. Dessverre varer ikke forholdene så lenge, og din partner må inneha mye tålmodighet for at et forholdet skal fungere.

Du kan bli ganske formuende, det gjelder bare å bruke dine evner på en fornuftig måte og å være utholdende.

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer Apen sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer