Ditt kinesiske dyretegn er Drage

drage
drage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En drage setter seg høye mål, og tar utfordringer som virker uoppnåelige for andre mennesker. Du er både målbevisst, egenrådig og fast bestemt på det du gjør, og flytter fjell om nødvendig for å komme dit du har bestemt.

Dessverre har du lett for å kjøre ditt eget løp, og kan være egenrådig og autoritær. Andre kan nok oppfatte deg som litt for tøff og lite samarbeidsvillig.

Du setter pris på livets mange små gleder, men du er også svært opptatt av status og glad i makt. Du er flink til å tjene penger, du tar godt vare på det du har av eiendeler, og øker din formue ved mulighet.

Noen av dragerne er mindre handlekraftige og kan oppfattes som drømmere, der de store målene aldri blir realisert. Kanskje er drømmene upraktiske og umulige å gjennomføre, men likefullt dagdrømmer du om gjennomføringen av dem. Du kan oppfattes som noe eksentrisk og en som snakker og snakker, men handler lite aktivt.

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer dragen sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer