Ditt kinesiske dyretegn er Geit

geit
geit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kinesiske horoskop mener at alltruisme kjennetegner en geit. Geita er snill, omsorgsfull og drømmende, og elsker barn og kjæledyr. Du er en sjarmerende, og forfinet skapning. Du trives best i små, hyggelige sosiale settinger. Du er romantisk og typen som stortirves med levende lys og middag for to.

Menge artister er geiter, og spesielt mange kunstnere. Du er ikke spesielt eventyrlysten og langt fra noe friluftsmenneske. Valg kan være vanskelig for deg, og du utsetter ofte store beslutninger så lenge som mulig. Når du møter motgang kan du gi opp for tidlig, og bli ganske humørsyk og anspent. Du må lære deg å være litt mer sikker på deg selv, og ikke bekymre deg for mye.

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer geita sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Finn flere kinesiske dyretegn - hvilke dyretegn har dine venner og familie?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer