Ditt kinesiske dyretegn er Gris

gris
gris Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som Gris er du født i lykkens tegn. For kineserne er grisen det mest attraktive dyretegnet fordi det er det mest heldige tegnet i den kinesiske zodiaken.  En gris er snill, omsorgsfull og åpenhjertig, men du er av og til litt for intens og masete. Du har en indre styrke, er intelligent og logisk. Du er faktisk også foretaksom, og ikke så lat som alle tror du er.

Du liker riktignok å slappe av og ha det gøy. Du er glad i fester og hyggelige sammenkomster, en skikkelig festløve med andre ord. Du likte også å gå på skole, og liker å lese og er i hovedsak en optimistisk person. Noen ganger kan du være litt for tillitsfull og naiv. Du kan oppnå mye med å være snill og omsorgsfull mot andre mennesker. Arbeid som har mye med mennesker å gjøre, vil en girs trives godt i.

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer grisen sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer