Ditt kinesiske dyretegn er Hane

hane
hane Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I følge det kinesiske horoskop forteller en hane ganske rett frem hva den tenker, og liker ironi og galgenhumor. Du har en meget god sans for organisering. Du effektiv i jobb, og har et godt øye for detaljer. Din entusiasme smitter over på arbeidskollegaer, og du er en ressurs på din arbeidsplass.

Du har god selvtillit og kan virke fryktløs i enhver situasjon, selv om du egentlig er litt nervøs. Du vet også hvordan du skal lage en god entré og er ikke redd for å vise deg frem.

Hanen er også enestående i argumentasjon, og kan være en irriterende utholden kritiker. Hanen kan ha en råflott livsstil, og du kan komme opp i økonomiske vanskeligheter hvis du ikke passer deg. Hanen er flink til å tjene penger og like flink til å bruke dem opp. Lær deg å ta vare på dine penger!

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer hanen sammen med?

Finn flere kinesiske dyretegn - hvilke dyretegn har dine venner og familie?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer