Ditt kinesiske dyretegn er Hare

hare
hare Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En Hare liker fred og ro, har gode manerer og setter pris på et liv uten kjas og mas. Anstendighet og høy moral er også viktige verdier for deg. I følge det kinesiske horoskop liker ikke haren konflikter, og på grunn av dine diplomatiske evner oppsøker vennene dine deg for hjelp til å løse konflikter.

Du blir også satt pris på pga din godhet, og at du er oppmerksom på medmenneskers behov. Du gjør gjerne små ting for å glede familie og venner. Harer er også glad i dyr, og vi skal ikke se bort fra å finne en overvekt av harer blant dyrevernere.

Haren har utmerket, og kanskje eksklusiv sans for klær og kunst. Shopping er din favorittaktivitet og du er alltid  riktig kledd for enhver anledning. Kunstkritikere er ofte harer.

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer haren sammen med?

 function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook

Finn flere kinesiske dyretegn - hvilke dyretegn har dine venner og familie?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer