Ditt kinesiske dyretegn er Hest

hest
hest Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en hest er uavhengighet er viktig. Det kinesiske horoskop beskriver hesten som eventyrlysten, og en person som liker  sport og friluftsliv. Hesten holder høyere tempo enn de fleste andre orker. Du er rask i både kropp og hode, optimistisk og jordnær, men mangler ofte utholdenhet og tålmodighet.

Det kan være vanskelig å leve sammen med en hest, fordi du vil gjøre tingene på din egen måte og er en smule egoistisk. Din sterke hang til uavhengighet kan også være til hinder for å etablere forhold til det motsatte kjønn.

Hesten er født under en heldig stjerne, og har hell med seg i alt som har med konkurranser å gjøre. Du kan tjene gode penger i yrker som har med spekulasjoner og spill å gjøre.

Partnermatch: Hvilke dyretegn passer hesten sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Finn flere kinesiske dyretegn - hvilke dyretegn har dine venner og familie?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer