Ditt kinesiske dyretegn er Hund

hund
hund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ære og rettferdighet symboliserer dette tegnet. En Hund snakker gjerne om feil med samfunnet og etterspør rettferdighet. Hunden er utadvendt og deler villig sine synspunkt med alle som vil høre. En hund ønsker å være talsperson for svake grupper som ikke klarer å fronte egne interesser.

Hunder er familiemennesker, som setter sin families ve og vel høyt. Du er ingen materialist, og finner de største gledene i familie og kjærlighet. Lojalitet og patrioisme er verdier du setter høyt, og feirer gjerne nasjonaldagen med stor høytidlighet. Mange stoler på deg fordi du er ærlig og diskret.

Du er solid og trofast, men bærer kanskje et lite preg av forsiktighet og pessimisme. Ikke å bekymre deg unødig før ting er gjort!

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer hunden sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Finn flere kinesiske dyretegn - hvilke dyretegn har dine venner og familie?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer