Ditt kinesiske dyretegn er Okse

okse
okse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En okse er en rolig og pålitelig venn, som er både iherdig og tålmodig. I følge det kinesiske horoskop liker du å arbeide hardt og er metodisk i alt det du gjør. Du som er født i dette tegnet har gode lederegenskaper, og blir ofte beundret for dine faste og kompromissløse prinsipper. En okse kan også være meget bestemt, og kan oppfattes som pragmatisk "my-way-or-the-highway" - type.  Selv om du vet hva du vil i livet, og du lar deg sjelden vippe av pinnen eller avspore, trenger du også et støttende miljø, og gode støttespillere, for å nå de høyeste toppene.

Oksen er et hengivent familiemenneske som er opptatt av å forsørge og verne sine egne. Men spesielt romantisk er oksen ikke.

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer oksen sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Finn flere kinesiske dyretegn - hvilke dyretegn har dine venner og familie?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer