Ditt kinesiske dyretegn er Rotte

rotte
rotte Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ditt kinesiske horoskop forteller at en rotte er aktiv og sjarmerende, og får ting til å skje. Full av tankevirksomhet til enhver tid, selv når du hviler. Du er en smarting som vil tjene mest mulig penger, ved minst mulig anstrengelse! Mange blir overrasket over at du faktisk også får det til!

En rotte tenker rask, og baserer avgjørelser på logikk. Der du mangler kompetanse, tar du det igjen med rask tankevirksomhet og besluttsomhet. Du liker å arbeide hardt og flittig for å nå dine mål. Samtidig er du meget original og slipper aldri opp for gode og spennende idéer. Rottens negative egenskaper er at den blir lett irritert og er noe utålmodig. Du misliker sterkt saker som tar for lang tid.

En rotte er både livlig og livsglad, svært intelligent og populær. Du elsker livet og har forbausende lett for å få venner, og alle føler seg vel i ditt nærvær. På grunn av din intelligens og menneskekunnskap, blir du ofte betrodd og rådspurt.

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer rotten sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer