Ditt kinesiske dyretegn er Slange

slange
slange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En slange er kunnskapsrik og karismatisk, en tenker, men ikke en kriger. I følge det kinesiske horoskop liker slangen stillhet og refleksjon. Du liker å lære og har på denne måten skaffet deg mye kunnskap. Visdom er det som i første rekke kjennetenger dette kinesiske tegnet. Du er intelligent og arbeider planmessig, men du kan virke noe selvgod.

Slangen er en kompleks person med mange interesser. Du verner om ditt personlige liv, og er forsiktig med hvem du blir fortrolig med. Du vil sjelden få problemer med kjærligheten, og du er alltid i fokus når det gjelder det motsatte kjønn. En del slanger vil uansett foretrekke sitt eget selskap, og trives med det. Du skal ikke se bort fra at det er en overvekt av slanger blant single mennesker.

Du jobber best på din egen måte, og du er flink med penger Kineserne mener at slanger ofte blir forumende mennesker i godt voksen alder.

Beste partnermatch: Hvilke dyretegn passer slangen sammen med?

function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;} Legg ut ditt dyretegn på Facebook  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer