Drypp og prekestol gjorde susen

Publisert
Sist oppdatert

Lørdag klokken 10 hadde jeg time på sykehuset! Ble da undersøkt å legen fant ut at jeg var så "moden" at han spurte om jeg ville gå med på å bli "strippet". Noe jeg sa ja til! Utrolig hvor vondt dette var... Ble utvidet til 4 cm på null komma nix. Dro så hjem en stund før jeg begynte å få "menssmerter" i lår å rygg!(4-5 tiden) Var hjemme til 10(kveld) før vi dro til føden, ble satt på et rom med mange dingser på magen for å måle rier osv!Fikk velge om jeg ville bli der eller dra hjem en stund siden jeg hadde bare 5cm! Dro hjem! Klokken 5 på natta hadde jeg så mye smerter at jeg ville dra tilbake på sykhuset, hadde da vært på do å spydd flere ganger Kom på føden og fikk en fødestue! Fikk tilbud om badekar noe jeg ville prøve! DET VAR GODT DET Riene holdt på å stoppe opp så de fant ut at de skulle ta vanne t+ at de ville feste dingser til hodet hennes for å høre puls bedre! Spydde flere ganger av smertene Fikk beskjed om at jeg MÅTTE stå siden det kun var rier og ingenting skjedde! SURT for det var helt SINNSYKT vondt! Så jeg fikk en slags prekestol som jeg stod å bet meg fast i. Spurte flere ganger om smertestillene men kunne ikke få det siden riene holdt på å stoppe hele tiden! Må innrømme at det kom nok en del gloser fra meg da, ja! Stakkar kjærest tok seg en del do pauser. Sa etterpå at det ikke var noe festlig å være der inne.Ble satt på drypp får å få enda mer fort gang. 2 timer før hun ble født gikk jeg fra 5cm til 10cm.På slutten følte jeg slik for å presse men fikk beskjed om å IKKE gjøre dette enda...Ja veldig enkelt det... Da jeg endelig fikk presse ble jeg så nervøs at jeg torde nesten ikke og jeg følte jeg ikke var helt klar for å presse heller.Presset leeenge! Så hun var litt hoven i hodet da hun kom ut av meg etter å ha sittet der litt for lenge. Var bare så helt utroli deilig da hun endelig var ute! Så bare en liten bylt som lå der lilla å uskyldig. Ble lagt på magen min med engang!Klokken 11.20 kom Malin til verden hun var 4340 og 53cm, 36 rundt hodet sitt!Sydde 3 sting å ble underøkt en del siden jeg blødde mye. Ikke veldig godt å få mange dingser oppi der da nei...Var en del sårt, ja!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer