Maud Angelica

- Du er en av de mest uredde personene jeg kjenner

Märtha Louise hyller datteren, som hun er så stolt av.

MAUD ANGELICA: Märtha er utvilsomt stolt over datteren. Foto. Heiko Junge
MAUD ANGELICA: Märtha er utvilsomt stolt over datteren. Foto. Heiko Junge Vis mer
Publisert

Märta Louise hyller datteren Maud Angelica (20) i et Instagram-innlegg – hun har nemlig sin første solo-utstilling, «Eksperimentelle spirer», hos Galleri Soon.

- Jeg er stolt av deg, skriver hun innledningsvis.

Maud Angelica har hatt flere utstillinger det siste året, og fått mye skryt for talentet sitt. Det er ingen tvil om at hun har fått sitt kunstneriske talent fra pappa Ari Behn.

- Jeg er stolt av hvor nådeløs du er i kunsten din, og hvor utholdende du er. Hvor mange timer du bruker på å skape. At det er der du får «zen». Og hvordan du tør å utforske alle mulige retninger. Jeg er så stolt av at du tør å følge drømmene og hjertet ditt. Du er en av de mest uredde personene jeg kjenner. Og det vises i kunsten din, og i all din tilstedeværelse, at du tør å være deg – og det gjør meg mest stolt av alt, sier Märtha Louise.

Mye kjærlighet

Märtha takker Galleri Soon for at de setter pris på datterens talent, og gir henne muligheten til å ha sin egen solo-utstilling. Utstillingen åpnet i går (lørdag), og vil være å se på galleriet frem til 23. desember.

SOLOUTSTILLING: Maud Angelica var veldig glad under åpningsdagen. Foto: Instagram/Skjermdump
SOLOUTSTILLING: Maud Angelica var veldig glad under åpningsdagen. Foto: Instagram/Skjermdump Vis mer

Mange viser kjærlighet i kommentarfeltet under innlegget til Märtha Louise. «Hun er så utrolig dyktig! Og alltid med hjertet i hånden når hun maler» skriver en. «Tydelig å se at Mauds elskede far Ari Behn har satt dype spor i henne. Og uttrykker gjennom kunsten at hun bærer et savn. Det vises tydelig i disse flotte kunstverkene», skriver en annen.

Personlig og unik estetikk

Dette skriver galleriet om den unge kunstneren: Som kunstner uttrykker Maud Angelica Behn seg gjennom forskjellige medier, inkludert maleri, tegning, grafikk og dikt.

Maud Angelica har utforsket forskjellige stiler og temaer i sitt arbeid, og hennes verk viser en personlig og unik estetikk. Hennes kunstverk kan være både figurative og abstrakte, og de utforsker ofte følelser, identitet og forbindelsen mellom mennesker og natur.

«Tiffany plate» er en av flere «cottage cheese»-baserte mattrender som tar av på TikTok for tida. Vi tester den. Video: Tiffany Magee (TikTok) / Anette Skarpaas Ramm / Mia Engenes Bratlie. Reporter: Emilie Fyhn. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer