Gender reveal party:

Ekspert spår at den amerikanske svangerskapstrenden «gender reveal party» også kommer til å ta av i Norge

- Som alle andre trender utvider baby shower-konseptet seg, og nye, fristende elementer kommer inn, sier sosialantropolog Øye til KK.

GENDER REVEAL PARTY: Stadig flere foreldre ønsker å samle venner og familie til fest for å avsløre kjønnet på den ufødte babyen. ILLUSTRASJONSFOTO: NTB Xcanpix
GENDER REVEAL PARTY: Stadig flere foreldre ønsker å samle venner og familie til fest for å avsløre kjønnet på den ufødte babyen. ILLUSTRASJONSFOTO: NTB Xcanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert deltatt i gravide venninners baby shower, hvor man feirer både mor og den ufødte med bleiekaker, nyttige gaver og leker (PSST: Slik arrangerer du baby shower!). Siste nytt på baby shower-fronten er gender revel party - som kan oversettes til kjønnsavsløringsfest. En fest hvor foreldrene avslører kjønnet på babyen til venner og familie på kreative og finurlige måter.

Trenden har tatt helt av i USA, og flere kjendiskvinner har den siste tiden avslørt kjønnet på denne måten - noe vi utenforstående kan være en del av via sosiale medier.

Konfettikanon

Skuespiller Hilary Duff (30) venter sitt andre barn med artistkjæresten Matthew Koma (31), og i slutten av juni avslørte de kjønnet ved å sprette rosa konfetti i hagen - som viste at de vordende foreldrene venter en liten jente.

LES OGSÅ: - Kombinerer du p-piller med disse medisinene kan du fremdeles bli gravid

Ballonger

Også skuespiller Kate Hudson (39) er gravid i disse dager, og dermed blir hun snart mor til sitt tredje barn. Det er Kate og kjæresten Danny Fujikawas (38) første barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer