Emilie trosser mamma-kritikk og deler nakenbilder av seg selv

 - Det er viktig at barn får se naturlige kropper hjemme i det private rommet, mener høgskolelektor.

DELER NAKENBILDER PÅ NETT: - Jo flere forskjellige kropper vi blir presentert for, jo mer vil det gå opp for oss at kropper ser annerledes ut og at de er nydelige akkurat som de er, sier Emilie. Foto: Privat
DELER NAKENBILDER PÅ NETT: - Jo flere forskjellige kropper vi blir presentert for, jo mer vil det gå opp for oss at kropper ser annerledes ut og at de er nydelige akkurat som de er, sier Emilie. Foto: Privat Vis mer
Publisert

– Jeg vil gjerne vise verden at jo mer kropp vi deler med hverandre, jo mindre vil kroppen bli oppfattet som noe vi bør skamme oss over, sier danske Emilie Knudsen (28) til KK.no.

Knudsen har den senere tid fått en del oppmerksomhet i sosiale medier fordi hun på sin Instagramkonto legger ut nakenbilder av seg selv og filmer hvor hun «twerker». Frigjort og herlig mener noen, mens andre mener det er upassende at hun poserer og danser på denne måten foran sin fire år gamle sønn.

«Hvordan tror du sønnen din vil få det når det ligger slike videoer og bilder av moren hans på nettet? Tror du ikke du vil angre på det?» er en av kommentarene hun har fått.

LES OGSÅ: Hyller mammakroppen ved å vise frem strekkmerker, hengemager og arr

Oppdrar sønnen til å elske sin egen kropp

Selv tar Knudsen kritikken med stor ro og sier at det nettopp er på grunn av sønnen, at hun synes det er viktig å dele bilder av kroppen sin i sosiale medier. Hennes mål er å få alle til å elske sin egen kropp.

UNDERVISER ANDRE I «TWERKING»: Emilie har fått kritikk for å danse på denne måten foran sønnen sin, men selv sier hun twerkingen var en medvirkende årsak til at hun begynte å like kroppen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer