En kjempeflott fødsel!

Publisert
Sist oppdatert

Først litt forhistorie... Da storesøster ble født hadde jeg rier i tre døgn, før det endte i et hastesnitt pga manglende progresjon. Jeg fikk aldri mer enn 5 cm åpning. Denne gangen var jeg veldig redd for at det samme skulle skje igjen...

Det hele startet tirsdag en dag i juni. Vi var på shopping i Ski da vannet plutselig gikk i halv seks tiden. Det fosset ikke ut vann, men det begynte plutselig å sildre og renne en del. Etter å ha handlet ferdig, (Kan jo ikke droppe shoppinga bare pga en vannavgang ) dro vi hjem og pakket bag til meg og koffert til Hannah.

Hannah ble hentet av bestafar, og vi dro inn på kontroll på Ullevål.Der fikk vi beskjed om at alt så fint ut. Vi fikk reise hjem igjen, og skulle komme tilbake på ny kontroll dagen etter, hvis det ikke skjedde noe i løpet av natta. (Fikk beskjed om at hos de fleste startet fødselen av seg selv det første døgnet etter vannavgang. )

Natta kom og gikk uten at det skjedde noe spennende. Det samme gjorde onsdagen. Klokken 17 var vi inne til ny kontroll. Siden alt fortsatt så fint ut fikk vi tilbringe også denne begivenhetsløse natta hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer