En langdryg fødsel

Publisert
Sist oppdatert

Natt til Mandag 13/8.01 kl 01.00 Vannet mitt går, mens jeg ligger i sengen. Jeg er veldig glad at det endelig er i gang for jeg har da gått 4 dager over termin. Blir i ekstase. Ringer sykehuset, men de ber meg bare slappe av og komme inn dit om morgenen. Da jeg har lagt på røret begynner riene. De er ikke så vonde , men jeg klarer ikke sove. Om morgenen drar jeg og samboeren Stig Andrè til Sykehuset. Har rier , men de er veldig ujevne. Stig Andrè er kjempe nervøs.

Kommer til sykehuset og tar masse Tester. Riene blir vondere, men det er 7-20 minutter i mellom. Blir sendt hjem igjen for jeg har bare 1 cm åpning.

Vell hjemme igjen blir jeg bare sittende i sofaen og se på tv, det er kjempe vondt og jeg begynner å bli trøtt. Har ikke sovet på lenge.Kl:01.30 er det 5 minutter mellom riene og det har det vært i over en time. Endelig tenker jeg. Vi drar inn til sykehuset og jeg blir lagt på undersøkelses rommet. Riene er helt nedi 2 min. Jeg blir sjekket og åpningen er ikke mer enn 1-2 cm. Blir så skuffet. Nå orker jeg ikke dra hjem så vi får ett rom. Får fremdeles ikke sove og det gjør kjempe vondt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.