En uke med rier endte i keisersnitt

Publisert
Sist oppdatert

Natt til 12 mars begynte jeg å få ganske regelmessige kynnere/rier som kom hvert syvende minutt og var småvonde, endelig trodde jeg ventetiden snart var over, så feil kan man ta!!Fikk Vesle My til å hente Emilie på søndagen i tilfelle vi skulle til sykehuset i løpet av dagen, dette begynte å gjøre vondt. Men klokken tolv begynte det så smått å avta igjen, fortsatt vondt, men ikke så regelmessig!

Hadde så vondt at jeg lå og kasta opp natt til 13mars! Var hos legen klokken tolv og ble sendt på sykehuset i Drammen siden jeg nesten ikke kjente liv lenger. Var først på sykehuset ved halv to tiden, da tok de først sparketest, hun sparket ikke en eneste gang, fikk saft som heller ikke hjalp! Så tok de UL, som viser at hjertet slo og hun pustet, men ikke der heller kunne de se at hun rørte på seg! Legen mente dette ikke var et godt tegn og sa vi måtte komme tilbake på kvelden for eventuell igangsetting.

Kom tilbake klokka halv ni og fikk ny sparketest, ikke nå heller ble det målt noen spark, men den legen som var der da sa at det ikke hadde noe å si, så lenge de hørte hjertet. Jeg holdt på å bli gal og var livredd siden den ene legen sa ditt og den andre datt. Hva om noe skulle skje med jenta mi etter 9 lange måneder?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.