Tvillinger

Eneggede tvillinger fikk barn med timers mellomrom

– Selvsagt måtte det skje med oss, sier Jill og Erin.

TVILLINGER: De eneggede tvillingene Jill og Erin i California opplevde å få en sønn hver, på samme dag, med kun timers mellomrom. FOTO: Illustrasjonsbilde NTB
TVILLINGER: De eneggede tvillingene Jill og Erin i California opplevde å få en sønn hver, på samme dag, med kun timers mellomrom. FOTO: Illustrasjonsbilde NTB Vis mer
Publisert

De eneggede tvillingene Jill Justiniani (30) og Erin Cheplak (30) i California har vokst opp med å gjøre alt i lag. Gjennom hele barndommen og ungdomstiden har de vært som erteris, og delt rom, vært sine beste lekekamerater og til og med hatt et slags eget språk, ifølge foreldrene, skriver People.

I 2022 tok de to søstrene den tette relasjonen enda et steg videre. I mai fødte de nemlig hver sin sønn, med bare timers mellomrom, på samme dag, på det samme sykehuset.

– Det føles som det var ment sånn. Det er litt overraskende, for hva er oddsen? Men selvsagt måtte det hende oss, sa Jill Justiniani i et intervju med magasinet People etter at guttene kom til verden.

Begge søstrene er gift med hver sin mann, og hadde snakket om at når de fikk barn, ønsket de at aldersforskjellen skulle være minst mulig, slik at barna kunne vokse opp i lag. Men derfra til at barna ble født samme dag?

KK har tidligere skrevet om fertilitet, og hva som er den beste alderen å begynne å prøve, dersom man ønsker seg barn. Likevel, det er langt fra alltid storken er kommer som på bestilling, og mange opplever store sorger rundt ufrivillig barnløshet eller uforutsette hendelser i svangerskapet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer