Tvillinger

Eneggede tvillinger fikk barn med timers mellomrom

– Selvsagt måtte det skje med oss, sier Jill og Erin.

TVILLINGER: De eneggede tvillingene Jill og Erin i California opplevde å få en sønn hver, på samme dag, med kun timers mellomrom. FOTO: Illustrasjonsbilde NTB
TVILLINGER: De eneggede tvillingene Jill og Erin i California opplevde å få en sønn hver, på samme dag, med kun timers mellomrom. FOTO: Illustrasjonsbilde NTB Vis mer
Publisert

De eneggede tvillingene Jill Justiniani (30) og Erin Cheplak (30) i California har vokst opp med å gjøre alt i lag. Gjennom hele barndommen og ungdomstiden har de vært som erteris, og delt rom, vært sine beste lekekamerater og til og med hatt et slags eget språk, ifølge foreldrene, skriver People.

I 2022 tok de to søstrene den tette relasjonen enda et steg videre. I mai fødte de nemlig hver sin sønn, med bare timers mellomrom, på samme dag, på det samme sykehuset.

– Det føles som det var ment sånn. Det er litt overraskende, for hva er oddsen? Men selvsagt måtte det hende oss, sa Jill Justiniani i et intervju med magasinet People etter at guttene kom til verden.

Begge søstrene er gift med hver sin mann, og hadde snakket om at når de fikk barn, ønsket de at aldersforskjellen skulle være minst mulig, slik at barna kunne vokse opp i lag. Men derfra til at barna ble født samme dag?

KK har tidligere skrevet om fertilitet, og hva som er den beste alderen å begynne å prøve, dersom man ønsker seg barn. Likevel, det er langt fra alltid storken er kommer som på bestilling, og mange opplever store sorger rundt ufrivillig barnløshet eller uforutsette hendelser i svangerskapet.

Møtes på sykehuset

I de to tvillingsøstrenes tilfelle gikk det meste imidlertid etter boka, og de hadde glede av hverandre under graviditeten. Men at de skulle føde på samme dag lå faktisk ikke i kortene. Erin Cheplak hadde termin 15. mai, men da vannet gikk ti dager før, skjønte hun at tiden var inne for å dra til sykehuset. Etter å ha snakket med mannen sin, ringte hun søsteren, som kunne fortelle at de i så fall ble to på sykehuset. Hun var nemlig innlagt for keisersnitt, da barnet lå feil vei.

Og mens Jill ventet på å få gjennomført keisersnittet, ble hun og mannen Ian med på Erins fødsel, sammen med Erins mann Zach.

– Det var oss fire som støttet hverandre. De var der for meg da jeg hadde sterke veer. Jeg hadde ikke klart meg gjennom det uten den støtten, sa Erin i intervjuet med People.

Oppdaget noe merkelig

KK har tidligere skrevet om den helt spesielle kontakten som kan oppstå mellom tvillinger. Kanskje var det bare tilfeldig, men da begge sønnene til Erin og Jill var født, oppdaget de at guttene, som har fått navnene Oliver og Silas, var nøyaktig like lange og veide nøyaktig det samme.

– Det var jo helt fantastisk, sa Zach Cheplak til People, og de to parene forklarte at de kommer til å la barna vokse opp sammen, og at de nesten er naboer.

– Vi er hverandre beste venner, og det er en velsignelse å vite at sønnene våre kommer til å vokse opp med muligheten for et lignende forhold, sa Erin.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer