Hjertefeil:

Et hjerte ble plutselig formet på lille Benjamins bryst. Noen dager senere oppdaget de en alvorlig hjertefeil

- Jeg trodde ikke mine egne øyne! Hvordan var det mulig at et så perfekt formet hjerte kunne bre seg over hele brystet hans?

FØR OG ETTER: På bildet til venstre ser man Benjamin før hjertefeilen var oppdaget - men med et stort og tydelig hjerte på brystet. På bildet til høyre har han akkurat gått gjennom en omfattende hjerteoperasjon. Foto: Privat
FØR OG ETTER: På bildet til venstre ser man Benjamin før hjertefeilen var oppdaget - men med et stort og tydelig hjerte på brystet. På bildet til høyre har han akkurat gått gjennom en omfattende hjerteoperasjon. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Svenske Emma Sundebäck (24) fødte sitt andre barn den 15. desember i fjor, og ut kom en stor og frisk gutt på nesten 4 kilo som fikk navnet Benjamin. Alt så ut til å være i den skjønneste orden etter fødselen, både for Emma og den lille krabaten.

På første legetime oppdaget likevel legene en blåselyd på hjertet til Benjamin. Det er helt normalt for nyfødte, men legene valgte likevel å holde på mor og barn en ekstra dag på sykehuset for å sjekke om lyden forsvant. Lyden var fortsatt der på dag to, i tillegg til at pulsen hans plutselig var oppsiktsvekkende lav. Så til tross for at gutten var i god form, ble det gjort en ultralyd av hjertet - kun for sikkerhetsskyld.

Det var da Emma fikk oppleve en mors verste mareritt. Det viste seg nemlig å være noe alvorlig galt med Benjamin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer