Katarina Flatland

Fant inspirasjonen til sønnens navn på uvanlig vis

Katarina Flatland måtte til og med svare bekymrede følgere.

KATARINA FLATLAND: Da Katarina Flatland og mannen Harald Dobloug fikk sitt første barn, fant de navneinspirasjon midt på festbordet. Her fra programmet «Sommerfest fra Telemark» på TV2 FOTO: Erik Edland/TV 2/NTB
KATARINA FLATLAND: Da Katarina Flatland og mannen Harald Dobloug fikk sitt første barn, fant de navneinspirasjon midt på festbordet. Her fra programmet «Sommerfest fra Telemark» på TV2 FOTO: Erik Edland/TV 2/NTB Vis mer
Publisert

Katarina Flatland var i mange år en elsket programleder på TV, og begynte siden på medisinstudiet. I dag er hun lege, og har helsepodkasten «Åpen journal» sammen med ektemannen Harald Dobloug, som også er lege.

I podkasten forteller åpenhjertige gjester om stort og smått fra sine liv, men også Katarina og Harald deler fra tilværelsen som småbarnsforeldre.

Katarina og Harald forlovet seg våren 2016 i New York, og bryllupet sto på Fyn i Danmark to år senere. Sommeren 2020 ble de foreldre for første gang og i 2023 fikk de nok et barn.

Og det er nettopp navnet til den eldste sønnen som har engasjert følgerne. Eller kanskje ikke navnet i seg selv, men snarere inspirasjonen til navnet.

For da Katarina i september 2023 la ut en instastory om at navnet Bernard faktisk var inspirert av en flaske vin, måtte hun ikke lenge etter rykke ut og forklare.

I en post hadde hun nemlig åpnet for at følgerne kunne stille henne spørsmål, og det var her en tilhenger først skrøt av navnet og siden lurte på om Katarina hadde fått inspirasjonen til navnet gjennom å drikke vinen selv, mens hun var gravid.

Louise Angelica Riise deler på Instagram at hun selger leiligheten sin. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør. Vis mer

Katarina var snart å oppklare misforståelsen:

– Altså takk for oppmerksomme følgere. Føler for å forklare at når jeg skrev hvordan vi fant navnet til førstemann, var det en vin som ble servert på middag hos oss, ikke som jeg drakk. Var helt avholds under begge graviditetene, skrev Katarina i posten.

KK har forsøkt å komme i kontakt med Katarina Flatland for en kommentar, foreløpig uten hell.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer