Fantasi og kjærlighet i hver eneste matpakke

Hver dag får Eira (6) en ny tegning av pappa på matpakka.

HVER DAG EN NY TEGNING: - Jeg holder på så lenge ungene gidder, sier tobarnspappa Ståle. Foto: Amanda Gerhardsen / Instagram
HVER DAG EN NY TEGNING: - Jeg holder på så lenge ungene gidder, sier tobarnspappa Ståle. Foto: Amanda Gerhardsen / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til nå har Ståle Gerhardsen tegnet flere hundre matpakketegninger.

Hver morgen tar han frem tusj og mellomlagspapir, og tegner en liten underfundig eller kjærlig hilsen til datteren Eira Kristine (6år). Snart vil det også bli minstemann Thias (9 mnd) sin tur.

– Jeg holder på til ungene blir leie. Om de må ha matpakketegninger når de om 30 år skal på jobb som henholdsvis likestillingsminister og barneombud, så får de med seg tegninger fra meg, smiler han.

LES OGSÅ: Det begynte med en «gyngegris», så tok det helt av!

Populære matpakketegninger

Det hele begynte for to år siden da Ståle via en venn ble tipset om noen som tegnet på matpakker. Ståle som er illustratør og grafisk designer ble inspirert til å gjøre det samme og valgte å publisere tegningene på Instagramkontoen sin under #matpakketegninger.

Responsen i sosiale medier har vært stor, men aller mest blir de verdsatt av den heldige mottakeren.

– Eira digger de, og legger av og til inn bestillinger som for eksempel «i dag vil æ ha nå rødt» og slikt. Noen ganger vil hun også tegne selv, forteller Ståle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer