Faren nektet å fjerne teppet

Da gikk Marie til aksjon

FULLSTENDIG TILDEKKET:  Marie ble svært forskrekket da hun så det tykke teppet faren hadde hengt foran åpningen på barnevognen. Foto: Privat
FULLSTENDIG TILDEKKET: Marie ble svært forskrekket da hun så det tykke teppet faren hadde hengt foran åpningen på barnevognen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Marie møtte på en pappa som var på trilletur med sin lille baby, reagerte hun umiddelbart.

Til sin store forskrekkelse så hun at han på denne varme sommerdagen hadde valgt å henge et tykt teppe foran åpningen på barnevognen.

Ba ham fjerne teppet

Med kunnskap om hvor farlig dette kan være, nølte hun ikke med å ta kontakt med den ukjente mannen. 

– Jeg kontaktet høflig pappaen og informerte ham om at barnet fikk for lite luft når det var pakket helt inn og at barnet kunne dø i barnevognen, få hjerneskade og eventuelle andre skader fordi barnet ikke får rikelig med luft, forteller hun.

Responsen hun fikk fra pappaen var derimot langt ifra den hun hadde forventet. – Jeg fikk til svar at hans barn fikk nok luft. Han hadde selv kunnskap om dette fordi hans kone jobbet i helsevesenet, forteller Marie.

LES OGSÅ: Baby i vogn - slik skal det ikke gjøres!

Fikk lov å ta bilde

Hendelsen skjedde i fjor sommer, og frustrert over at hun ikke fikk lov til å hjelpe barnet, ba hun pappaen om å få lov til å ta et bilde av den tildekkede vognen. Hun opplyste ham også om at hun kom til å legge bildet ut på Facebook. – Han synes det var helt greit og lot meg ta et bilde, sier hun. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.