Fem historier om utrolige foreldre

Her er foreldrene vi aldri glemmer.

STERKE HISTORIER OM FORELDRELIVET: Her er et tilbakeblikk på noen av de mest uforglemmelige foreldrene! Foto: NTB Scanpix
STERKE HISTORIER OM FORELDRELIVET: Her er et tilbakeblikk på noen av de mest uforglemmelige foreldrene! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes noen historier som berører oss mer enn andre og det finnes historier vi aldri glemmer fordi de er så unike eller merkelige.

Vi i KK Mamma har gjennom årene møtt mange foreldre som definitivt kommer inn under begge disse kategoriene.

Her er et tilbakeblikk på noen av historiene.

LES OGSÅ: Fotballsupporteren lurte kona trill rundt - slik fikk datteren navnet til favorittlaget hans

Foreldrene som tatoverte datterens fødselsmerke

At foreldre er villige til å gjøre «alt» for barna sine er en kjent sak, men Tanya Phillips og hennes ektemann Alan gikk nok allikevel litt lengre enn det de fleste foreldre ville ha gjort.

Datteren deres ble nemlig født med et stort fødselsmerke som strekker seg fra tærne hennes og opp over beinet.

For at datteren aldri skulle føle seg annerledes enn andre, besluttet begge foreldrene å tatovere et identisk merke på sine bein!

Å tatovere ett merke tok over fire timer, men mamma Tanya mener den lange og vonde prosessen absolutt var verdt det. – Da hovenheten hadde gått ned, viste jeg tatoveringen til Honey-Rae. Hun tok forsiktig på den og smilte mens hun sa «likt» og pekte på sitt eget bein. Om jeg hadde trengt en forsikring på at jeg tok den rette beslutningen, så var dette det, fortalte hun etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer