Det finnes noen historier som berører oss mer enn andre og det finnes historier vi aldri glemmer fordi de er så unike eller merkelige.
Vi i KK Mamma har gjennom årene møtt mange foreldre som definitivt kommer inn under begge disse kategoriene.
Her er et tilbakeblikk på noen av historiene.
LES OGSÅ: Fotballsupporteren lurte kona trill rundt - slik fikk datteren navnet til favorittlaget hans

Foreldrene som tatoverte datterens fødselsmerke
At foreldre er villige til å gjøre «alt» for barna sine er en kjent sak, men Tanya Phillips og hennes ektemann Alan gikk nok allikevel litt lengre enn det de fleste foreldre ville ha gjort.
Datteren deres ble nemlig født med et stort fødselsmerke som strekker seg fra tærne hennes og opp over beinet.
Å tatovere ett merke tok over fire timer, men mamma Tanya mener den lange og vonde prosessen absolutt var verdt det. – Da hovenheten hadde gått ned, viste jeg tatoveringen til Honey-Rae. Hun tok forsiktig på den og smilte mens hun sa «likt» og pekte på sitt eget bein. Om jeg hadde trengt en forsikring på at jeg tok den rette beslutningen, så var dette det, fortalte hun etterpå.

Stine Sofies sterke mamma
De fryktelige «Barneheia-drapene» sitter fortsatt godt i minnet hos mange nordmenn. De to jentene Stine Sofie Austegard (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10) forsvant under en badetur og ble senere funnet voldtatt, knivstukket og drept i friluftsområdet Barneheia i Kristiansand.
I et intervju med Mammanett fortalte Stine Sofies mamma Ada Sofie Austegard om hvordan hun klarte å komme seg gjennom den bunnløse sorgen over tapet av datteren.
På et tidlig tidspunkt bestemte hun seg for at Stine Sofies to søsken ikke skulle vokse opp med en sorgtung mor.
– Jeg ville ikke at barna skulle si: -mamma forandret seg etter Stines dødsfall.
– Jeg ville de fortsatt skulle vokse opp med en mor som kunne spøke og le. Det tok derimot veldig lang tid før jeg klarte å være tilbake der igjen. Men jeg klarte det og mye av grunnen er at jeg hadde gode mennesker rundt meg og at jeg tok den tiden jeg trengte til å sørge, fortalte hun.
LES OGSÅ: - Jeg skjønte at noe var galt, men ikke hva det var

Foreldrene som takket nei til Ellen DeGeneres og Ylvis
– Sønnen vår er ikke til salgs, fortalte Truls-Petter Jacobsen til Mammanett i april i fjor.
I intervjuet fortalte Truls-Petter om hvordan livet hadde endret seg for ham og familien da sønnen Ludvig Antonio ble Norgeskjendis over natta.
Etter at han la ut filmen «Erre herre e party» på Facebook, opplevde familien et enormt medietrykk. Familien ble tilbudt store penger for å delta på eventer for voksne og for forskjellige reklameoppdrag. De ble også invitert til The Ellen Show og til å bli med på en ny sang med Ylvis-brødrene.
Truls-Petter og Anette valgte imidlertid å takke nei til alt dette, da de opplevde det som at sønnen deres hadde blitt en vare. En beslutning Truls-Petter sier de aldri har angret. – Noen synes vi har kastet bort et vinnerlodd, men for oss er vinnerloddet gutten vår. Vi synes det er viktig å bevare ham som den han er!

Mammaen som har tretten barn
Da Mammanett intervjuet Mirka Norrström tilbake i 2011, hadde hun fortsatt «bare» ti barn.
I dag har Mirka hele 13 barn og er godt kjent i Sverige som «trettonbarnsmamman» og skriver en blogg med samme navn.
Mirka og familien ble rikskjendiser i Sverige etter at de deltok i TV4s serie «Familjen Annorlunda». Til Mammanett fortalte Mirka derimot at hun slett ikke syntes familien deres var så spesiell i forhold til andres. – Vårt liv er ikke så annerledes enn andre familier, bortsett fra at vi har mange barn, sa hun den gangen.
Det var ifølge Mirka aldri slik at de planla å få en stor familie. – Jeg har blitt gravid flere ganger på tross av at jeg har brukt prevensjon. Så etter det sjette barnet bestemte vi oss bare for at nå kan vi egentlig bare fortsette å få flere barn. Så de siste seks graviditetene har vært planlagt.
LES OGSÅ: Karina (36) er mamma til ni

Foreldrene som kjempet for sine fysisk og psykisk utviklingshemmede døtre
Vi glemmer aldri den sterke historien til Ulrikke og Kjetil som er foreldre til to døtre som begge er fysisk og psykisk utviklingshemmet.
Da Mammanett snakket med Ulrikke i april 2014, bodde både Elena og Constance Amalie hjemme. Foreldrene hadde imidlertid, etter en lang kamp mot Bergen kommune, nylig fått innvilget noen avlastningsdager for deres eldste datter Elena som var ti år på det tidspunktet.
Mamma Ulrikke beskrev en hverdag som nok skiller seg en del fra andre med barn i alderen åtte og ti år.
– Når andres ti- eller åtteåringer skal ut, kan de selv kle på seg sko og jakke. De kan hoppe tau, spille fotball, besøke venner eller løpe ned på butikken en lørdag for å kjøpe lørdagsgodt. Jentene mine kan ikke gjøre noe av dette. Skal de ut må de alltid ha ren bleie, skiftes på, kles på og følges hvor enn de går, fortalte hun.
LES OGSÅ: Maria vokste opp med en mor som var rusmisbruker
Til info: Denne saken har tidligere vært publisert på KK Mamma, og er tatt frem til nytte for nye lesere.