Festfin med stor mage: Stylingtips

FIN MED MAGE: Få tips til gravidklær og styling til julebordet.
FIN MED MAGE: Få tips til gravidklær og styling til julebordet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få tips til hva slags plagg du bør velge og hvordan du styler dem. 

Mange gravide synes det er vanskelig å finne et julebordantrekk de kan føle seg vel i. Kanskje føler du at magen er i veien for alt, at bena er fulle av vann og at hele kroppen generelt er oppblåst? Heldigvis er dette noe andre ikke vil tenke så mye over. De fleste synes faktisk at gravide kropper er flotte! 

Men nå er det nå engang viktig å føle seg vel. I alle fall når man skal ut å sosialisere. Og når julebordsesongen setter i gang kommer festlighetene rekende på en snor.

LES OGSÅ: Trendy høstklær som passer en gravid kropp 

Vise eller skjule? 

Det første du bør tenke over er om du ønsker å fremheve eller skjule magen. Er du ikke mange månedene på vei, kan det hende at du helst ikke vil at kolleger og omgangskrets skal vite om graviditeten ennå. Da er det greit å ha denne grunnregelen i bakhodet: Mørke farger forsminker og lyse farger forstørrer. Velg for eksempel en kongeblå, dyplilla eller sort kjole med empireliv, det vil si at det smaleste punktet blir rett under bysten. Sørg for at kjolen har litt vidde over magen, eller noen dekorative rysjer eller volanger som skaper liv. Siden overkroppen med empireliv blir litt stor, kan du sørge for at underdelen blir tilsvarende smal. Smale bukser eller tights er gode valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.