Fikk to barn på én måned

Ekteparet Nancy og Justin Rohde ble selv gravide samtidig som surrogatmoren ble det.

LYKKE: Ekteparet Rohdes sammen med ekteparet Brown. Ashley (t.h.) har nettopp født ekreparet Rogdes datter.  Foto: SWEELTY CHERISHED PHOTOGRAPHY
LYKKE: Ekteparet Rohdes sammen med ekteparet Brown. Ashley (t.h.) har nettopp født ekreparet Rogdes datter. Foto: SWEELTY CHERISHED PHOTOGRAPHY Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nancy og Justin Rohde hadde vært gift i 3 år da de begynte å forsøke å få barn.

- Da begynte marerittet, forteller Nancy.

Hun og ektemannen, som er bosatt i Chicago i USA, har fortalt sin historie til Cosmopolitan.  Etter flere runder med IVF, fant de en surrogatmor.

IVF innebærer ifølge Fertilitetssenteret at ett eller flere egg hentes ut fra kvinnens eggstokker, befruktes med mannens sæd i en plastskål, for senere å føres tilbake til kvinnens livmor. Her vil det befruktede egget kunne feste seg i slimhinnen og utvikles videre som ved en naturlig befruktning. Men slik gikk det ikke for Nancy og Justin. Dessverre hadde hun en spontanabort, og dermed forsøkte ekteparet igjen med IVF.

Etter tre år med nederlag fant paret en ny surrogatmor, skriver magasinet.

LES OGSÅ: - Dere kan jo bare adoptere!

DOBBEL LYKKE: Nancy og Justin (t.v.) holder sin yngste datter Audrey etter at Ashley har født henne.  Foto: SWEELTY CHERISHED PHOTOGRAPHY
DOBBEL LYKKE: Nancy og Justin (t.v.) holder sin yngste datter Audrey etter at Ashley har født henne. Foto: SWEELTY CHERISHED PHOTOGRAPHY Vis mer

Fra nederlag til dobbel lykke

30 år gamle Ashley Brown begynte med hormonbehandling i forkant av innsettingen av Nancy og Justins embryo. Deres ønske om barn var så stort at Nancy og Justin bestemte seg for samtidig å prøve en ny runde med IVF, for å øke sjansen for å få et barn.

Til deres store overraskelse ble både Nancy og Ashley gravide, og ekteparet Rohde ventet ”Twinblings”, eller ”tvillingsøsken”.  

To barn, med de samme biologiske foreldrene, var forventet født med bare noen ukers mellomrom.

Cosmopolitan.com har intervjuet både Nancy og Justin, og Ashley og hennes ektemann Josh, hver måned fram mot fødselen av Nancy og Justins døtre.

Hele historien kan du lese her.

LES OGSÅ: Graviditetstester: Pristest

FØDSEL: Nancy og Justin Rohde er med når Audrey kommer til verden. Foto: SWEELTY CHERISHED PHOTOGRAPHY
FØDSEL: Nancy og Justin Rohde er med når Audrey kommer til verden. Foto: SWEELTY CHERISHED PHOTOGRAPHY Vis mer

1 måned forskjell

2. mai blir Lilian Quinn født i Chicago. Samtidig er Ashley 35 uker på vei med lillesøster i Salt Lake City. En måned senere, 7. juni, blir ekteparet Rohdes andre datter, Audrey, født.

- Vi er trøtte, og det er frustrerende når de ikke vil sove. Men jeg føler meg veldig heldig, sier den nybakte tobarnsmoren til magasinet.  

Bildene er publisert med tillatelse fra SWEELTY CHERISHED PHOTOGRAPHY.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer