Flat mage rett etter fødselen? Glem det!

- Disse kjendismødrene gir blaffen i kroppspresset

DETTE VIL VI SE MER AV: Mødre som etter fødselen gir blaffen i om kroppen blir som før igjen eller ikke. Foto: NTB Scanpix
DETTE VIL VI SE MER AV: Mødre som etter fødselen gir blaffen i om kroppen blir som før igjen eller ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du lei av å lese om Caroline Berg Eriksen og andre kjente kvinner som har flat mage bare dager etter at de har født?

Da trenger du å lese dette!

Hilaria viser stolt frem babymagen

Nylig viste Hilaria Baldwin, som er gift med skuespiller Alec Baldwin, frem magen sin på Instagram, bare 24 timer etter at hun hadde født sitt tredje barn. 

– Jeg blir alltid litt nervøs når jeg skal gjøre noe sånn som dette, men jeg føler at nå som det er så mye kroppskritikk, så ønsker jeg å gjøre alt jeg kan for å normalisere en ekte kropp og promotere sunn selvfølelse, skriver hun. 

Det er ikke første gang Hilaria har vakt oppsikt med denne typen bilder. Også etter at hun fikk sitt andre barn, viste hun sine Instagramfølgere hvordan magen så ut bare fem dager etter fødselen. 

Hilaria ble samme dag fotografert ute i New Yorks gater med tettsittende topp, og viser at hun er fullstendig komfortabel med kroppen til en kvinne som nettopp har født.

Og hvorfor skulle hun ikke det?

- Jeg er en superhelt!

Nylig publiserte Huffington Post en befriende artikkel om flere kjendismødre som blåser i presset om å bli «fit» kjapt etter fødselen. De har innsett at det for mange vil ta tid for magen å bli flat igjen og at den kanskje aldri blir helt som den var før. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer