Fødestuen neste!

Publisert
Sist oppdatert

Jeg er i begynnelsen av uka 38. og har termin 07.09.05. Dette er min første graviditet.
Jeg kommer akkurat fra sykehuset etter en sjekk. Reiste dit fordi jeg har hatt kynnere (falske veer) i 2 dager. De kommer ca 4 ganger i timen og varer i ca 30 sec + at slimproppen gikk i dag. Var der for ca en time siden. Opplysningen der var sjokkerende. De tok en underlivsprøve og jordmor skvatt for der var hodet. Mye lengre ned enn det ho hadde regnet med. Jeg har visst hatt veer i 2 dager jeg, men de er så svake at det ikke har blitt noen åpning. Så jeg blir sendt til sykehuset i Skien. Har 2 timers kjøretur.


Grunnen til at jeg ennå ikke har reist, er fordi typen min er på jobb, og har lyst til å sitte i egen bil. Vi har vært sammen i 2 år. Han er ferdig på jobb om 2 timer, så da reiser vi. Jeg gruer og gleder meg. Det virker så uvirkelig. De skal kanskje sette i gang fødselen i morgen hvis veene ikke blir kraftigere. Så da sitter jeg her og skriver historie til dere som ønsker å lese mens jeg venter.
Svangerskapet har egentlig vært ganske greit. fant ut at jeg var gravid i uke 9. Har hatt morgenkvalme fra uke 8 til 11. Det var grusomt og jeg trur de kaller det morgenkvalme. Gravide kvinner må ikke tro at det bare er om morgenen, det er det absolutt ikke. Ikke for meg. Men jeg var heldig fordi det gikk fort over.

Var på ultralyd i uke 16. Det var spennende og alt ble så virkelig. Det er et barn i meg. jeg fikk også vite at det var en gutt. Spennende og jeg gledet meg. I uke 21 kjente jeg det første sparket og det ble bare flere og flere. Det var så morsomt i begynnelsen, men så ble jeg lei. Det ble vondere og vondere, og ubehagelig å finne en passende sittestilling. Jeg har hatt mye plager med halsbrann. Det er egentlig det verste. Verst var det om kvelden. jeg tok i mot alle tips og råd som var, så det ble litt bedre, men var plaget vær dag fra ca uke 19 til nå. Har også hatt bekkenløsning. Startet sånn smått i uke 25. Andre dager var verre enn andre. Ble litt problemer med å komme seg ut av bil, seng og få på seg sokker osv. Men har hørt om folk som har hatt det verre. så har vel egentlig vært ganske heldig.

Jeg har dessuten hatt masse søvnproblemer. Har hatt det de siste 6 ukene. Det er slitsomt, men heldigvis har det vært sommerferie, så jeg har ikke gått på noe skole. Hadde kjempe uflaks, sovna 5-6 om morgenene i en uke, så kroppen min ble dødssliten så da sov jeg herlig en natt. Typen min reiste på jobb om morgenen og da kom sjokket. Det hadde vært innbrudd i bilen. Jeg ble så sinna på meg selv for at jeg sov. Det var så irriterende, men men...

I uke 37 var jeg på ny ultralyd. Det var like morro, men da fikk vi vite at det skulle bli en jente, men hva i hulsete skal ho hete...? Har ikke funnet noe navn ennå. Ellers så har ting vært ganske greit. utenom at jeg er blakk og har ikke bensinpenger til å komme oss til Skien, men det ordner seg vel. Har ennå 1,5 time til å skaffe det på.

Vet ikke hva mer jeg skal si... Kanskje jeg skriver en ny historie når alt er over.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer