Fødestuen neste!

Publisert
Sist oppdatert

Jeg er i begynnelsen av uka 38. og har termin 07.09.05. Dette er min første graviditet. Jeg kommer akkurat fra sykehuset etter en sjekk. Reiste dit fordi jeg har hatt kynnere (falske veer) i 2 dager. De kommer ca 4 ganger i timen og varer i ca 30 sec + at slimproppen gikk i dag. Var der for ca en time siden. Opplysningen der var sjokkerende. De tok en underlivsprøve og jordmor skvatt for der var hodet. Mye lengre ned enn det ho hadde regnet med. Jeg har visst hatt veer i 2 dager jeg, men de er så svake at det ikke har blitt noen åpning. Så jeg blir sendt til sykehuset i Skien. Har 2 timers kjøretur.

Grunnen til at jeg ennå ikke har reist, er fordi typen min er på jobb, og har lyst til å sitte i egen bil. Vi har vært sammen i 2 år. Han er ferdig på jobb om 2 timer, så da reiser vi. Jeg gruer og gleder meg. Det virker så uvirkelig. De skal kanskje sette i gang fødselen i morgen hvis veene ikke blir kraftigere. Så da sitter jeg her og skriver historie til dere som ønsker å lese mens jeg venter. Svangerskapet har egentlig vært ganske greit. fant ut at jeg var gravid i uke 9. Har hatt morgenkvalme fra uke 8 til 11. Det var grusomt og jeg trur de kaller det morgenkvalme. Gravide kvinner må ikke tro at det bare er om morgenen, det er det absolutt ikke. Ikke for meg. Men jeg var heldig fordi det gikk fort over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.