Fødselen gikk raskt på slutten, samboeren rakk ikke fødselen

Publisert
Sist oppdatert

Jeg ble lagt inn på sykehuset 26 dager før termin pga veldig høyt blodtrykk! Tok ultralyd da jeg ble lagt inn, alt sto bra til med gutten, fastslo at han ca veide 3.5 kg! Gikk på sykehuset i 5 dager før de endelig bestemte at fødselen skulle settes i gang! Da var jeg lykkelig, ble sliten og deppa av å gå vente! Var ikke få kvinner som fødte de dagene jeg var der. Ikke særlig gøy å bo på naborommet til ei fødestue og høre hyling på natta når du er førstegangsfødende! Hørtes ikke særlig godt ut :)

Søndag kveld satte de inn en ballong for å modne livmorhalsen, var litt ubehagelig å sette den inn, men ellers kjente jeg ikke noe til den! Mandag morgen hadde den falt ut, og jeg fikk en tablett for å sette det hele i gang! Begynte å kjenne småmurring i magen med en gang, men tenkte ikke så mye over det! Jordmødrene sa at det kom til å ta tid, men fødsel senest onsdag, helst tirsdag!

Murringen fortsatte, og om kvelden kl.18.ble jeg undersøkt for å se om jeg skulle få en tablett til eller om jeg skulle vente til tirsdags morgen. Legen sa at det ikke hadde skjedd så mye, så ho ho satte inn en ny tablett! Da skal jeg si ting skjedde!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer