Fembarnsmor

Fødte fire barn på under ett år

Jessica var lykkelig mor til ett barn. På mindre enn et år hadde hun født fire barn til - i to omganger.

BRÅ VENDING: Livet endret retning da Jessica fødte fire barn på ett år. FOTO: Skjermdump Instagram @tripletmum_plus2girls
BRÅ VENDING: Livet endret retning da Jessica fødte fire barn på ett år. FOTO: Skjermdump Instagram @tripletmum_plus2girls Vis mer
Publisert

Da britiske Jessica Pritchard (31) fødte datteren Mia i 2020, midt under korona, hadde hun og mannen Harry ikke nødvendigvis planlagt å få flere barn. Fra før hadde Jessica datteren Molly, som var sju år nå, og var godt fornøyd med livet som nybakt tobarnsmor.

ALLE GODE TING ER FEM: Jessica og Harry hadde ett barn. På under ett år hadde barneflokken økt til fem. FOTO: Skjermdump Instagram @tripletmum_plus2girls
ALLE GODE TING ER FEM: Jessica og Harry hadde ett barn. På under ett år hadde barneflokken økt til fem. FOTO: Skjermdump Instagram @tripletmum_plus2girls Vis mer

Overraskelsen var derfor stor da Jessica bare uker etter nedkomsten forsto at hun var gravid igjen.

På Instagram hadde hun nylig lagt ut bilder av nyfødte Mia

Spedbarnstiden tok på, slik den gjerne gjør, og kontoen hennes var krydret med spøkefulle nybakt-foreldre-memes av typen «I feel like I am already tired tomorrow» og «Life is tough, honey, but so are you». Men nå var hun altså gravid igjen.

Legens beskjed

Snart var det tid for den første ultralyden. Grunnet koronarestriksjoner måtte Jessica gå alene, uten Harry. Hun hadde derfor ingen til å holde i hånden da legen kom med det mildt sagt overraskende budskapet:

Du venter trillinger!

– Legen sa først at jeg ventet tvillinger, noe som var et sjokk i seg selv, men så lette hun videre og sa hun hadde funnet en tredje, sa Jessica, ifølge DailyMail.

Jessica kunne ikke tro det. Hun hadde jo allerede et spedbarn hjemme og visste så altfor godt hva som krevdes. Skulle hun få tre babyer til?

Heller ikke Harry kunne tro det, og ifølge Dailymail var Jessica nødt til å vise ham ultralydbildene, så han kunne se det med egne øyne.

Gravid to ganger under lockdown

Jessicas mann jobber som banebygger for hestesportsgrenen feltritt. Selv er Jessica barneskolelærer, og vant med å ta seg av barn. Men at hun selv skulle føde fire barn på under ett år?

Da paret delte nyheten på Instagram fikk de en strøm av gratulasjoner, og paret forteller at de ikke kunne vært lykkeligere.

Fødte i fødselspermisjon

Da trillingene ble født, i april 2021, bare elleve måneder at Mia kom til verden, var Jessica fortsatt i fødselspermisjon.

Barna, som fikk navnene Ella, George og Olivia, ble født i uke 31, og måtte tilbringe den første tiden på sykehuset.

Ifølge Dailymail har det vært en overveldende tid.

– De siste 12 månedene har vært som en virvelvind, sier Jessica til avisen.

Hun roser personalet som tilrettela for at hun kunne ta seg av Mia på 11 måneder hjemme, og søsteren hennes Molly (8), ved siden av de nyfødte trillingene på sykehuset.

Fire bleiebarn

Nå er trillingene hjemme med mor, far og sine søstre. Jessica beskriver måltidene som «morsomme», ettersom alle barna skal ha mat samtidig, og at bleieskift tar mye tid, med fire bleiebarn.

Men hun mener det går bra, mye takket være at hun er av typen som er flink til å lage seg systemer og holde orden. På Instagram deler hun øyeblikk fra livet med fem barn i familien.

22 barn!

KK har tidligere skrevet om russiske Kristina som har fått 21 barn ved hjelp av moderne teknologi. Ikke minst har vi skrevet om britiske Sue Radford, som har født 22 barn, ved naturmetoden. Hun og mannen har i en årrekke fått et barn i året, og skal vi tro instagrammen deres har de ingen planer om å gi seg.

BARNERIK FAMILIE: Sue og Nolan Radford fikk barn nr. 22 i 2020. Vis mer

Hvorvidt Jessica og Harry stopper ved fem barn vites ikke.

Men paret er hvert fall veldig lykkelig over de nye tilskuddene. Ifølge Dailymail forsikrer Jessica og Harry at de føler seg svært heldige, selv om de på under ett år har gått fra ett til fem barn

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer