Sandra Lyng:

- For en som har slitt med spiseforstyrrelser er det tøft å høre at man er stor

Gravide Sandra Lyng såret over kroppskommentarer.

SANDRA LYNG: I et innlegg på Instagram tar artist Sandra Lyng et oppgjør med folk som kommenterer gravidkroppen hennes. FOTO: NTB Scanpix
SANDRA LYNG: I et innlegg på Instagram tar artist Sandra Lyng et oppgjør med folk som kommenterer gravidkroppen hennes. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten blir den søte artisten Sandra Lyng (31) og juristsamboeren Lasse Joachim Langerud (34) foreldre for første gang - til en liten gutt.

På sosiale medier har Sandra delt bilder fra svangerskapet med følgerne sine, men i begynnelsen av august la hun ut et innlegg på Instagram hvor hun tar et oppgjør med hva hun opplever som negative kommentarer underveis i svangerskapet.

Til et bilde av seg selv med sin fine gravidmage holder 31-åringen opp et skilt hvor det står: «Er du sikker på at det ikke er to eller tre der inne?».

I bildeteksten skriver hun:

«Ja, jeg er rimelig sikker på det etter tre ultralyder, men takk! Takk for at du kaller meg feit - selv om det selvfølgelig er en spøk. Og at du forteller meg at det ser ut som terminen var i går. Jeg vet at jeg har en stor mage, og at kroppen min har endret seg. Men du trenger ikke å poengtere det. Det gjør meg faktisk ganske trist. Kanskje du tenker at jeg er for sensitiv akkurat nå, og jeg er klar over at de fleste mener det godt, men for en kvinne som har slitt med spiseforstyrrelser så er det tøft å høre at hun er stor. Hvorfor føler vi at det er greit å kommentere kroppen til en gravid kvinne? Forhåpentligvis vokser det en frisk gutt der inne, og jeg er stolt av det. Jeg føler meg heldig som har en kropp som er sterk nok til å lage et menneske. Jeg lærer å leve med forandringene, og å akseptere kroppen min for det den er, hver dag. Gravid eller ei, vi burde alle sette pris på kroppen vår. For den er unik!».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer