- For oss er det helt urealistisk å spare så mye!

Småbarnsmor reagerer på sparerådene fra forbrukerøkonom.

MENER DET ER HELT UREALISTISK: Få har så god inntekt at de kan spare så mye per måned, mener familiene vi har snakket med. Foto: Kerstin Mertens / NTB Scanpix
MENER DET ER HELT UREALISTISK: Få har så god inntekt at de kan spare så mye per måned, mener familiene vi har snakket med. Foto: Kerstin Mertens / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Debatten har rast etter at Silje Sandmæl med utgangspunkt i SIFOs referansebudsjett viste at en gjennomsnittlig småbarnsfamilie kan spare minst 20 000 kroner i måneden. 

Mammanett har spurt sine lesere om de mener det er realistisk for deres familie å spare 20 000 i måneden. Over 3000 har svart og 87% sier nei.

SE AVSTEMNINGEN NEDERST!

Nettoinntekt på 36 000

Mange har sagt sin mening på Mammanetts Facebookside og tobarnsmamma Kristine (29) fra Gjøvik er en av dem som reagerer sterkt.

– Det er en god del mennesker her i Norge som tjener veldig mye, og de er med på å dra det såkalte gjennomsnittet opp i forhold til hva som er realistisk for folk flest, sier hun. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer